Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» Ολυμπιακών - «Δεν είμαστε τυφλοί, δρόμο οι Αμερικανοί, εγκεφαλικά με Σπανούλη»
Μπάσκετ
| 2018-02-10 14:40:00

«Πόλεμος» Ολυμπιακών - «Δεν είμαστε τυφλοί, δρόμο οι Αμερικανοί, εγκεφαλικά με Σπανούλη»

Sportdog Team
«Πόλεμος» Ολυμπιακών - «Δεν είμαστε τυφλοί, δρόμο οι Αμερικανοί, εγκεφαλικά με Σπανούλη»

Αποθέωση αλλά και γκρίνια παρά το «διπλό» στη Μαδρίτη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, ωστόσο αρκετοί φίλοι της ομάδας έσπευσαν να κάνουν τα... συνηθισμένα παράπονά τους στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook.

Όπως έχουν κάνει και μετά από ήττες, ζήτησαν την αποχώρηση των Αμερικανών Ρόμπερτς και Τόμπσον, ενώ δεν έλειψαν οι αιχμές και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ακόμα και για τον Σπανούλη υπήρχε σχετικό σχόλιο επειδή χθες έμεινε χωρίς πόντο. 

Πάντως, τα πιο πολλά σχόλια ήταν αποθεωτικά, ενώ αρκετοί καλούσαν τους... προπονητές του πληκτρολογίου να σταματήσουν την κριτική!

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά μηνύματα: 

Kostas: Κανονίστε το καλοκαίρι να διώξετε τον Γουιλτζερ και να περιμένουμε τον Παπαπετρου και τον Αγραβανη να παίξουν.

Timos: Που είναι οι ολυμπιακοί του ίντερνετ να κραξουν την ομάδα αυτή και να γίνουν προπονητές τωρα.

Μπάμπης: Όταν ο Βασίλης τραβάει, να παίζει. Όταν δεν τραβάει, δεν χρειαζεται. Για να μην παθαινουμε και πολλαπλά εγκεφαλικά δηλαδή.

Μιχάλης: Επειδή εγώ δεν παρασύρομαι από τέτοιες νίκες, έχω να πω τα εξής. Αμερικανούς παίρνεις στην ομάδα για να σου δώσουν το κάτι παραπάνω! Δυστυχώς με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, ο Ρόμπερτς και ο Τόμπσον, δεν έχουν προσφέρει αυτό που ίσως περίμεναν στον Ολυμπιακό. Με 6 και 7 παίκτες δεν πρόκειται να βγάλουμε την χρονιά επιτυχώς! Δεν θα αντέξουν! Και παλαιότερα, σε αντίστοιχη περίπτωση, είχαμε ενισχυθεί με Λό και Ντόρσεϋ και πήραμε την ευρωλίγκα. Και είναι κάτι το οποίο δεν το λέω μόνο εγώ! Δεν μπορεί όλοι αυτοί που παρακολουθούμε τον Ολυμπιακό να είμαστε τυφλοί! Επίσης, η ομάδα χρειάζεται και έναν παίκτη μέσα στην ρακέτα όπως ο Χάντερ, ο Ντάνστον ή ο Μπιρτς. Αυτά είχα να πω.

Thanos: Σέβομαι τους πάντες,χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νίκη,πολλά συγχαρητήρια.Αλλά μέχρι να δω ευρωπαϊκή κούπα από τον προπονητή μας,θα βρίσκεται μετά από Ίβκοβιτς,Μπαρτζώκα(ευρωπαϊκά) και Ιωαννίδη(πρωταθλήματα και 2 τελικούς).Καλή επιτυχία στο κύπελλο και εύχομαι να μη μείνουμε μόνο με αυτό.

Δημητρης: Σταματήστε όλοι οι προπονητές του πληκτρολογίου, αυτοί που είναι στο τιμόνι ξέρουν καλά τη δουλειά και κυρίως την ΟΜΑΔΑ.

Γιώργος: ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ. ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

Memmoblog: Μην δουλευόμαστε αν θελουμε να πάμε Σερβία θελουμε αλλαγές τομσον Ρόμπερτς που είναι συνέχεια ανύπαρκτοι. Είναι κρίμα να μην πάρει αυτή η ομάδα ένα Παιχταρα αμερικανό να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Η Ρεάλ έχει τρομερές απουσίες να τα λέμε κ αυτά Γιουλ ραντολφ αγιον κουζμιτς.

Christos: Γαμώτο!!!!Και είχα ετοιμάσει ένα ωραίο πόστ που τους θάβω όλους!!!Δεν πειράζει το κρατάω για την πρώτη στραβή!!!

Aris: Μπραβο ρε μαγκες 2 διπλα ζητησαμε το ενα εγινε το αλλο ξερετε που θα ναι.....ναιιιιιιι ρε θρυλεεεεεε ναι ρε το μπελα μου μεσα!
 


 


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags