Facebook Pixel "Φέρνω τύχη στον Ολυμπιακό, μου αρέσει ο Διαμαντίδης"!
| 2011-01-17 23:00:00

"Φέρνω τύχη στον Ολυμπιακό, μου αρέσει ο Διαμαντίδης"!

"Φέρνω τύχη στον Ολυμπιακό, μου αρέσει ο Διαμαντίδης"!

Η πρώτη συνέντευξη σε σκύλο είναι γεγονός! Κυρίες και κύριοι, ο sportdog έχει την τιμή να παρουσιάζει τη Σινέ Μπουγιούκα, την πανέμορφη Τουρκάλα ρεπόρτερ που ...οδήγησε τον Ολυμπιακό σε νίκη στο ΟΑΚΑ!

Μπορεί ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ να ακούει στο όνομα Ντούσαν Ίβκοβιτς, μπορεί οι κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους να ήταν οι Ράσο Νεστέροβιτς και Ζόραν Έρτσεγκ, μπορεί ο Παπαλουκάς να «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο φινάλε, μπορεί ο Σπανούλης να μοίρασε έξι ασίστ και ο Μίλος Τεόντοσιτς να ήταν πολύτιμoς, όμως οι Πειραιώτες είχαν κι ένα κρυφό όπλο μαζί τους, έναν άσο στο μανίκι!

Κι ας μην το γνώριζαν καν... Η λαμπερή Σινέ Μπουγιούκα, η super sexy δημοσιογράφος του τουρκικού ΝΤV, για την παρουσία της οποίας στο ντέρμπι σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, μας αποκαλύπτει ότι όποτε έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό, αυτός κερδίζει και μάλιστα πετυχαίνει σπουδαίες νίκες! Κατά τη φετινή σεζόν είχε βρεθεί στο εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ, όπου οι ερυθρόλευκοι διέσυραν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εμείς βρήκαμε την εκρηκτική Σινέ στο μπαρ του ξενοδοχείου της μετά το πρώτο ντέρμπι αιωνίων (δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τα δόντια του ΣΚΥΛΟΥ) και τα είδαμε …όλα! Έξυπνη, ετοιμόλογη, γνώστης του μπάσκετ και τελικά …κρυφοολυμπιακός. Γιατί κρυφό; Μα, όταν άμεσος συνεργάτης σου είναι ο βαμμένος πράσινος Ιμπραήμ Κουτλουάι, μπορείς να κάνεις διαφορετικά; Μετά από δύο mojito, πάντως, η δημοσιογράφος από την Τουρκία άρχισε να χαλαρώνει και να κελαηδάει! Απολαύστε την…

- Λοιπόν, Σινέ, περίμενες καιρό την εμπειρία ενός ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Πώς ήταν τελικά;

«Έπαθα σοκ! Ηταν ο πιο συναρπαστικός αγώνας που έχω δει ποτέ! Ειδικά από πλευράς ατμόσφαιρας, γιατί από πλευράς ποιότητας ομολογώ ότι τον περίμενα καλύτερο».

- Τι σε εντυπωσίασε περισσότερο δηλαδή;

«Μα φυσικά οι φίλαθλοι. Είχα δει αγώνα στο γήπεδο του Ολυμπιακού και ήξερα ότι οπαδοί του είναι τρελοί αλλά και του Παναθηναϊκού είναι το ίδιο. Κόντεψα να τρελαθώ από τις φωνές. Εκεί που δεν πίστευα στα μάτια μου, όμως, ήταν όταν είδα τα χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Σπανούλη! Δεν περίμενα ότι θα δω ποτέ στη ζωή μου κάτι ανάλογο! Επίσης δεν περίμενα ποτέ ότι σε γήπεδο μπάσκετ θα υπάρχουν τόσες φωτοβολίδες. Είχε σχηματιστεί ένα σύννεφο καπνού στην οροφή του γηπέδου».

- Το ματς πώς σου φάνηκε;

«Όπως είπα και πριν δεν είχε ανάλογη ποιότητα με τη δυναμική των δύο ομάδων. Μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και περίμενα καλύτερο θέαμα. Καταλαβαίνω, πάντως ότι υπήρχε μεγάλη νευρικότητα για το αποτέλεσμα και πολλές φορές αυτό δεν βοηθάει το θέαμα. Ο Παναθηναϊκός με απογοήτευσε περισσότερο και ιδιαίτερα η απόδοση του Διαμαντίδη και του Μπατίστ. Αν δεν αλλάξουν πρόσωπο αυτοί οι δύο ο Παναθηναϊκός θα έχει προβλήματα στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι χρειάζεται ενίσχυση με έναν ακόμη γκαρντ».

- Τον Ολυμπιακό πώς τον είδες;

«Πολύ σκληρή ομάδα. Θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα φέτος. Παρά το κακό παιχνίδι του Σπανούλη, που επηρεάστηκε από τις εκδηλώσεις του κόσμου, κατάφερε να κερδίσει. Εντυπωσιακό! Να σου πω κι ένα μυστικό, σκύλε;»

- Είμαι όλος αυτιά…

«Νομίζω ότι φέρνω τύχη στον Ολυμπιακό. Όποτε τον έχω παρακολουθήσει από κοντά, κερδίζει. Είτε στην Τουρκία, είτε στην Ελλάδα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά όταν στο πρώτο μου ελληνικό ντέρμπι κέρδισε μετά από τόσα χρόνια έκτος έδρας τον Παναθηναϊκό είπα ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση».

- Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού το γνωρίζουν αυτό; Μήπως σε κρατήσουν στην ομάδα για να πάρει επιτέλους πρωτάθλημα;

«Λες να μου βγάλουν κάρτα χρυσού μέλους;;; Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα να έρχομαι συχνά». (γέλια).

- Εσύ, αλήθεια, ποιον υποστήριζες στο ντέρμπι;

«Ωχ εδώ αρχίζουν τα δύσκολα»…

- Γιατί;

«Γιατί μπαίνει στη μέση ο Κουτλουάι, ο άμεσος συνεργάτης μου. Συμπαθώ τον Ολυμπιακό αλλά δεν πρέπει να το μάθει. Όλη την ώρα μου τραγουδάει το «χόρτο μαγικό»!

- Ξέρεις και το χόρτο μαγικό;

«Μα, φυσικά. Το έχω μάθει από τον Ιμπραήμ. Είναι τρελός με τον Παναθηναϊκό και το λέει συνέχεια. Το είδα και στο γήπεδο που το τραγουδούσαν και ήταν φανταστικό. Επίσης μου άρεσε πολύ που οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να τραγουδούν παρά την ήττα και χειροκρότησαν τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή».

- Ο Κουτλουάι πώς είναι ως συνεργάτης;

«Πολύ καλός. Έχω μάθει πολλά από εκείνον. Με βοηθάει πολύ στους αγώνες και μου εξηγεί πράγματα που συμβαίνουν και είναι δύσκολο να δει κάποιος στους αγώνες».

- Πάμε λίγο στα δικά σου. Είσαι άκρως επιτυχημένη δημοσιογράφος, αλλά δεν κάνεις μόνο αυτό, έτσι δεν είναι;

«Ναι, ασχολούμαι και με το τραγούδι. Σε λίγους μήνες βγαίνει και το νέο μου άλμπουμ».

- Εμείς στην Ελλάδα έχουμε δημοσιογράφο που είναι και προπονητής. Αλλά δημοσιογράφο - τραγουδίστρια, πρώτη φορά ακούω. Πώς τα συνδυάζεις;

«Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα. Λατρεύω τα σπορ και ειδικά το μπάσκετ, αλλά το ίδιο ισχύει και με τη μουσική. Παίζω και κιθάρα».

- Όμορφη, έξυπνη και πολυτάλαντη. Θα είσαι περιζήτητη νύφη στην Τουρκία. Έχει βρεθεί ο τυχερός;

«Δυστυχώς όχι ακόμη. Είναι πολύ δύσκολες οι σχέσεις σήμερα».

- Δηλαδή, δεν δηλώνεις ερωτευμένη;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Είμαι μόνη μου αυτήν την εποχή. Όλα τυχερά είναι στη ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να παντρευτώ πριν τα 30».

- Με τη δουλειά που κάνεις πώς τα καταφέρνεις μέσα σε τόσους άντρες και ιδιαίτερα αθλητές; Δεν σε φέρνουν σε δύσκολη θέση;

«Κοίταξε. Κανείς Τούρκος αθλητής δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ. Πιθανότατα λόγω του πατέρα μου που είναι κάτι σαν θρύλος της δημοσιογραφίας στη χώρα. Κάποιοι ξένοι έχουν πει κατά καιρούς τις χαζομάρες τους, αλλά δεν ασχολούμαι».

- Δεν σου αρέσουν οι αθλητές, οι μπασκετμπολίστες π.χ.;

«Πότε δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με παίκτη του μπάσκετ. Οι περισσότεροι είναι ανώριμοι νέοι με πολλά εύκολα λεφτά, που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν, αλλά εμένα δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά».

- Δεν σε συγκινούν δηλαδή τα ακριβά αυτοκίνητα, η προβολή και η λάμψη;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Και πρέπει να σου πω ότι κανένα από τα αγόρια που είχα στο παρελθόν δεν είχε αρκετά λεφτά».

- Τι ψάχνεις σε έναν άντρα;

«Πρώτα να έχει καλή καρδιά και σεβασμό για τους άλλους. Να έχει την ίδια συμπεριφορά σε μένα, τον πρωθυπουργό και την σερβιτόρα μιας καφετέριας. Να είναι αυτοδημιούργητος, να δουλεύει και να καταφέρνει πράγματα μόνος του, όχι να ζει με τα λεφτά που του παρέχει ο πλούσιος μπαμπάς του. Άρα το μπάσκετ μου αρέσει μόνο σαν άθλημα, όχι επειδή έχει κάποια ωραία παιδιά».

- Αλήθεια, ποιοι παίκτες της Ευρωλίγκα σου αρέσουν εμφανισιακά;

«Χμμ, για να σκεφτώ. Ξεχωρίζω τρεις. Τον Γιάκα Λάκοβιτς, τον Σάμας Γιασάιτις ενώ βρίσκω πολύ χαριτωμένο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη»!

- Μάλιστα. Να κλείσουμε με προγνωστικά για μπάσκετ, Σινέ; Ποιες ομάδες βλέπεις για φάιναλ φορ;

«Σίγουρα Ολυμπιακό. Μακάμπι και Σιένα επίσης. Τέταρτη μάλλον την Μπαρτσελόνα. Ίσως και τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να βελτιωθεί και να πάρει παίκτη, γιατί και να περάσει το ΤΟΡ 16 λόγω βατού ομίλου, μετά θα έχει πρόβλημα».

- Τούρκικη ομάδα δεν βλέπεις να προχωράει;

«Δεν νομίζω ότι η Φενέρ μπορεί να βγει πρώτη στον όμιλο του Ολυμπιακού και χωρίς πλεονέκτημα έδρας δεν θα έχει πολλές ελπίδες στα προημιτελικά. Η Εφές είναι μέτρια ομάδα. Το πολύ να κάνει μια νίκη στο ΤΟΡ 16».

- Ποιον παίκτη ξεχωρίζεις από τον Ολυμπιακό και ποιον από τον Παναθηναϊκό;

«Από τον Ολυμπιακό τον Τεόντοσιτς και από τον Παναθηναϊκό τον Μπατίστ και τον Διαμαντίδη. Θα διαλέξω, όμως, τον Διαμαντίδη, γιατί γενικά προτιμώ τους περιφερειακούς παίκτες»

- Πώς νιώθεις που μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη σου συνέντευξη σε ...ΣΚΥΛΟ;

«Μια χαρά! Νομίζω μάλιστα ότι μου έρχεται να γαβγίσω…» (γέλια).
 

Σχετικό link: Ποιος Σπανούλης; Η Μπουγιούκα!

Απολαύστε το φωτορεπορτάζ του ΣΚΥΛΟΥ από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε για να μιλήσει με την εντυπωσιακή Μπουγιούκα! (εντάξει, οι 4 τελευταίες φωτό δεν είναι από το ξενοδοχείο, αλλά ...ποιος νοιάζεται;)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags