Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα του βγάλεις το καπέλο: Αποθέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο για Θανάση - Φοβερή σεμνότητα!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-02-13 13:14:00

Θα του βγάλεις το καπέλο: Αποθέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο για Θανάση - Φοβερή σεμνότητα!

Sportdog Team
Θα του βγάλεις το καπέλο: Αποθέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο για Θανάση - Φοβερή σεμνότητα!

Αναφέρθηκε στο βραβείο του Θανάση και τη δική του συμμετοχή!

Η αναφορά στον αδερφό του ήταν για να εκφράσει τη χαρά του που αναδείχθηκε mvp του All Star Game, ενώ όσον αφορά τον εαυτό του σχολίασε ότι θέλει να πετύχει έστω ένα τρόποντο στο All Star Game του ΝΒΑ!

Αναλυτικά όσα είπε σε αμεριμανικά ΜΜΕ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Για τον τίτλο του MVP που πήρε ο Θανάσης στο All Star Game: “Χάρηκα πάρα πολύ για τον αδελφό μου. Ηξερα ότι θα το πάρει στα σοβαρά και θα το διασκεδάσει. Αυτός ήταν ο λόγος που το πήρε, γιατί το διασκέδασε, πέρασε πολύ καλά κι έβγαλε την ενέργειά του”.

Για τη διάθεσή του ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του σε All Star Game του ΝΒΑ: “Πάω κι εγώ εκεί για να διασκεδάσω. Το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι να πάω, να είμαι ανταγωνιστικός, να περάσω πολύ καλά και να διασκεδάσω”.

Για τον φετινό του στόχο, αφού στο περσινό All Star Game είχε 30 πόντους: “Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Με ενδιαφέρει να βάλω… έναν πόντο, να γράψω το όνομά μου στους σκόρερς κι από εκεί και πέρα ό,τι κι αν κάνω θα είναι θετικό, είτε είναι το MVP, είτε η νίκη της ομάδας μου. Θέλω να περάσω καλά και δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα βάλω. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Κάρι και τους άλλους σούπερ σταρ που θα έχει η ομάδα. Οταν γυρίσω, θέλω να έχω εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά μου και την Ελλάδα και τους Μπακς”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags