Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Αγγελόπουλου για ΑΕΚ - «Ραντεβού στα Goody’s» - «Έχουν... καρύδια οι παίκτες»!
| 2018-02-14 14:14:00

Τρομερές ατάκες Αγγελόπουλου για ΑΕΚ - «Ραντεβού στα Goody’s» - «Έχουν... καρύδια οι παίκτες»!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Αγγελόπουλου για ΑΕΚ - «Ραντεβού στα Goody’s» - «Έχουν... καρύδια οι παίκτες»!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έλυσε τη σιωπή του.

Συνέντευξη κατάθεση ψυχής έδωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο sport24.gr, λίγες ώρες πριν από τον ιστορικό τελικό Κυπέλλου της AEK με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου άνοιξε την καρδιά του που είναι γεμάτη από... Ένωση και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες επαφές που είχε πριν αναλάβει τον σύλλογο!

«Όταν ξεκινήσαμε, η εταιρεία δεν είχε ούτε γραφεία, κάναμε τα ραντεβού στα Goody's στη Νέα Φιλαδέλφεια», ήταν μία από τις ατάκες του, ενώ ερχόμενος στο σήμερα ξεκαθάρισε πόσο ικανοποιημένος είναι από το υλικό που διαθέτει η ΑΕΚ: «Στα μεγάλα ματς οι παίκτες μας έδειξαν ότι έχουν... καρύδια, μεγάλο παιχνίδι δεν χάσαμε φέτος».

Αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και αδερφούς Αγγελόπουλος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει αυτή η αντιπαράθεση που έχουν Αγγελόπουλοι-Γιαννακόπουλος».

Τέλος, μίλησε και για την επόμενη μέρα του συλλόγου, συμπληρώνοντας ότι... Έχουμε κάνει πολλά και θα δείτε ότι σύντομα θα ρίξουμε κι άλλες "βόμβες" στο κομμάτι των συνεργασιών. Δεν είναι της στιγμής, αλλά να ξέρετε πως σύντομα θα ανακοινώσουμε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα. Και με παίκτες και με ομάδες. Ήδη χτίζουμε ένα δίκτυο 15-18 ανθρώπων στην Ευρώπη. Κάντε λίγη υπομονή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags