Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι «παίζεται» στον πόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Ο Βασιλακόπουλος και ο... Μάντζαρης (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-15 15:45:00

Τι «παίζεται» στον πόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Ο Βασιλακόπουλος και ο... Μάντζαρης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τι «παίζεται» στον πόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Ο Βασιλακόπουλος και ο... Μάντζαρης (ΦΩΤΟ)

Ποιος ο μεγάλος φόβος και ποιος μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα;

Από δω και πέρα φουντώνει για τα καλά ο πόλεμος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οχι ο αγωνιστικός. Αυτός υπάρχει ούτως ή άλλως. Αλλά ο εξωαγωνιστικός με τις ανακοινώσεις να δίνουν και να παίρνουν και την φωτιά να ανάβει ολοένα και περισσότερο.

Τελευταίως όλα ξεκίνησαν από το κομμάτι των διαιτητών. Από τη διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Και από τις κινήσεις των Πειραιωτών, όσον αφορά στους τέσσερις διαιτητές που δεν όριζε στα ματς της Α1 η ΚΕΔ. Στο βάθος της ιστορίας το πρόβλημα ήταν, είναι και θα είναι ένα: η θέληση των Πειραιωτών να αλλάξει το καθεστώς της ΕΟΚ, θεωρώντας ότι η τωρινή ομοσπονδία παίζει πάντα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Να φύγει, δηλαδή, ο Βασιλακόπουλος. 

Το θέμα είναι ότι οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τονίζει ότι «ενημερώνουμε πως ο Παναθηναϊκός θα καταγγέλλει κάθε μορφή δυσφήμισης του αθλήματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός...».

Μάλιστα, στο σημερινό της φύλλο η «Πράσινη», συμφερόντων Γιαννακόπουλου, καταγράφει μήνυμα ομάδας φίλων του Ολυμπιακού στο Facebook, που τα βάζει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στο μήνυμα που δημοσιοποίησαν ουσιαστικά προειδοποιούν τον παίκτη να «κόψει τον εθισμό (σ.σ. δεν εξηγεί ποιον εθισμό), αλλιώς θα κοκκινίσει ο σβέρκος του» και διάφορες άλλες... ομορφιές, ενώ αναφέρεται και επίσκεψη που έγινε στο κατάστημα που διατηρεί στο Περιστέρι με τον αδερφό του, Αντώνη, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Είναι σίγουρο ότι τα πράγματα ανάμεσα στα δύο μεγάλα σωματεία θα γίνουν πολύ χειρότερα. Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να σβηστεί η φωτιά. Να υπάρξει κρατική παρέμβαση. Αργά ή γρήγορα θα έρθει κι αυτή, γιατί αλλιώς θα πάμε σε καταστάσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε σοβαρά επεισόδια στα ματς των δύο ομάδων που ακολουθούν...

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags