Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μπουρούση: «Θα γύριζα στον Παναθηναϊκό αν…»
Μπάσκετ
| 2018-02-15 17:33:00

Αποκάλυψη Μπουρούση: «Θα γύριζα στον Παναθηναϊκό αν…»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπουρούση: «Θα γύριζα στον Παναθηναϊκό αν…»

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Έλληνα σέντερ!

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στην Ελλάδα και στο παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM, στην οποία αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων.

Ο διεθνής σέντερ θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος με την Zhejiang Lions, όμως τόνισε ότι αν η ομάδα του δεν έφτανε τόσο μακριά, τότε θα γυρνούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό ή στην Ισπανία!

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο που δεν σπάει, εκτός αν το θέλω εγώ. Πιστεύω πως θα είμαι εκεί και του χρόνου. Φέτος, μπορεί να τελείωνα τέλη Φεβρουαρίου και είχα το πράσινο φως από την ομάδα του να παίξω σε μία ομάδα της Euroleague. Αν είχα τελειώσει θα γυρνούσα να παίξω στον Παναθηναϊκό ή σε μία ισπανική. Υπάρχει ανοικτή πόρτα από πέρσι με τον Παναθηναϊκό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με ανθρώπους από το κινεζικό πρωτάθλημα, καθώς και στην περσινή απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό. «Πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν στην Ρεάλ, ξεκίνησε η ιστορία. Πέρσι ήμουν πιο ζεστός, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ένιωθα δικαιωμένος και γεμάτος και έτσι πήραν την απόφαση να κάνω το βήμα για το κινέζικο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags