Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Παππά που τρέλανε τον Μπουρούση - Θα γίνει «πόλεμος», όλο το ρεπορτάζ!
| 2018-02-16 19:05:00

Η ατάκα Παππά που τρέλανε τον Μπουρούση - Θα γίνει «πόλεμος», όλο το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Η ατάκα Παππά που τρέλανε τον Μπουρούση - Θα γίνει «πόλεμος», όλο το ρεπορτάζ!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση, όλα ανοιχτά στον πόλεμο των διεθνών. 

Εκεί που είχε ξεχαστεί η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Μπουρούση και τον Νίκο Παππά φούντωσε και πάλι για τα καλά. 

Ο διεθνής σέντερ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το επεισόδιο που είχε στην Εθνική με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι «θεωρώ ότι δικαιολογημένα αντέδρασα, γιατί επανειλημμένα είχε γίνει ένα συγκεκριμένο προσβλητικό σχόλιο. Το έκανα στην άκρη όμως για το καλό της ομάδας. Δεν μπορώ να συνυπάρξω πάλι μαζί του και να είμαστε φίλοι όπως παλιά. Πάντως, εννοείται ότι θα τον χαιρετήσω όταν τον δω».

Ο Παππάς από την πλευρά του δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Μπουρούση: «Οταν είσαι φίρμα και λένε για σένα... Αν είσαι φασίστας, άξεστος, σαλιάρης, δεν μπορείς να είσαι φίλος μου. Είσαι και τα τρία δυστυχώς».

Τι γίνεται από δω και πέρα είναι το θέμα; Ακούγεται ότι η κόντρα θα φουντώσει ακόμη περισσότερο καθώς τον Γιάννη Μπουρούση τον έχει τρελάνει το «φασίστας», που έγραψε ο Παππάς. Ο τελευταίος δεν αναφέρει όνομα Μπουρούση στην τοποθέτησή του, αλλά στη προκειμένη περίπτωση ταιριάζει το «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

Πάντως, στην Εθνική, στα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν θα βρεθούν, καθώς ο Παππάς δεν έχει κληθεί. Το θέμα, όμως, θα έχει συνέχεια, την οποία, ωστόσο, ουδείς μπορεί να προβλέψει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags