Facebook Pixel Sportdog.gr | Τη... γλίτωσε ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι!
Μπάσκετ
| 2018-02-21 04:35:00

Τη... γλίτωσε ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι!

Sportdog Team
Τη... γλίτωσε ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι!

Τί συνέβη στη ρωσική ομάδα και πώς επηρεάζει τον Έλληνα τεχνικό;

Η αγωνιστική πτώση της Χίμκι οδήγησε την διοίκηση της ομάδας  στην απόφαση να επιβάλλει πρόστιμο που προέβλεπε «κούρεμα» ύψους 50% στους μισθούς παικτών και του προπονητικού τιμ, στο οποίο φυσικά συμπεριλαμβάνεται ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ωστόσο, οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού άλλαξαν άμεσα την εικόνα τους και επανήλθαν στον δρόμο των επιτυχιών, εξέλιξη που ανακούφισε τους πάντες στην ομάδα, καθώς η διοίκηση πήρε πίσω την τιμωρία!

«Στην πραγματικότητα τα πρόστιμο ακυρώθηκε. Για την ακρίβεια, τους είχα πει ότι αν η ομάδα αλλάξει συμπεριφορά και δουλέψει, τότε το πρόστιμο θα ακυρωθεί. Δουλειά μου δεν είναι να επιβάλω πρόστιμα, αλλά να δίνω κίνητρα στην ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, είπα στους παίκτες ότι θα τους δώσω ένα μπόνους. Από τότε, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, καθώς οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και την καλύτερη πορεία μέχρι στιγμής στη VTB League, αλλά η νίκη στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, μας γεμίζει αισιοδοξία. Ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες, μπορούμε μέχρι το τέλος, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs», αποκάλυψε τζένεραλ μάνατζερ της ρωσικής ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ, στην ιστοσελίδα «izvestia.ru».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags