Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για μεταγραφή - Τι είπε για Τόμπσον και Ρόμπερτς
| 2018-02-21 17:58:00

Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για μεταγραφή - Τι είπε για Τόμπσον και Ρόμπερτς

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για μεταγραφή - Τι είπε για Τόμπσον και Ρόμπερτς

Για το θέμα που... καίει τις τελευταίες ημέρες μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για μεταγραφή παίκτη που θα ενισχύσει το ρόστερ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα φύγει κάποιος από την ομάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι οι "σειρήνες" που ακούγονταν για αποχώρηση των Χόλις Τόμπσον και Μπράιαν Ρόμπερτς δεν ισχύουν πια.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Όντως σε συνεργασία με την διοίκηση που πάντα είναι κοντά μας και πάντα είναι κοντά γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα και να βρούμε έναν παίκτη, σε πρώτη φάση έναν, που να είναι ικανός να μας δώσει το κάτι παραπάνω, όταν τον χρειαζόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω τους άλλους παίκτες. Είναι προσθήκη παίκτη, όχι αλλαγή. Το ρόστερ θα ενισχυθεί. Ψάχνουμε να βρούμε έναν παίκτη στη περιφέρεια που θα μπορέσει να βοηθήσει και όχι απλά για να πάρουμε"

Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσουμε τοο πόσο κοντά ή μακρια είναι. Γίνονται διεργασίες, η διοιήκηση μεριμνά για το καλύτερο της ομάδας. Δεν μπορώ να σας πω τώρα πόσο κοντά ή μακριά είμαστε. Γίνονται διαπραγματεύεις και διεργασίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags