Facebook Pixel Τον Μπόμι Μπράουν φέρνει ο Ολυμπιακός - Γιατί τον πήρε ο Σφαιρό, τι θα κάνει με Σπανούλη!
| 2018-02-21 20:50:00

«Ντου» Αγγελόπουλων με NBAer μπόμπερ - Γιατί τον πήρε ο Σφαιρόπουλος, τι θα κάνει με Σπανούλη!

Sportdog Team
«Ντου» Αγγελόπουλων με NBAer μπόμπερ - Γιατί τον πήρε ο Σφαιρόπουλος, τι θα κάνει με Σπανούλη!

Ποιος είναι και πότε κλείνει – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατέληξε στην περίπτωση του Μπόμπι Μπράουν για τον παίκτη, που θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και λογικά η συμφωνία θα κλειστεί.

Ο Σφαιρόπουλος πήγε στον Μπράουν και οι λόγοι είναι απλοί. Ο βασικότερος έχει να κάνει, πέρα από την αναμφισβήτητη αξία του παίκτη, το γεγονός ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Την ελληνική πραγματικότητα, αφού είχε παίξει παλιότερα στον Αρη. Επίσης, γνωρίζει άριστα το υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας, καθώς είχε παίξει στη κορυφαία διοργάνωση με την Σιένα, αλλά και την Πρόκομ. 

Από κει και πέρα, είναι ένας παίκτης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν. Ηταν στο ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς, από τους οποίους «κόπηκε» στις 5 Ιανουαρίου.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά του στοιχεία, το «καυτό» του τρίποντο και η μεγάλη του προσωπικότητα θα κάνουν τον Ολυμπιακό καλύτερο. Ο 33χρονος Μπράουν είναι από εκείνους, που σουτάρουν τρίποντο από τα 8 μέτρα. Είναι killer και δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη.

Το δύσκολο βέβαια είναι να «κολλήσει» άμεσα με τον Ολυμπιακό, αφού τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και να «δέσει» με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι φυσικά ο ηγέτης της ομάδας. Θα πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή του Σφαιρόπουλου, ο οποίος καλείτε να διατηρήσει τις ισορροπίες και να δώσει… απαντήσεις σε όσους ισχυρίζονται πως έχει «χάσει» τους Αμερικανούς στην φετινή σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ώρες πάντως, αναμένεται και το επίσημο, καθώς η μεταγραφή έκλεισε και ο Μπράουν έρχεται Ελλάδα το Σαββατοκύριακο!

 



 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags