Facebook Pixel Sportdog.gr | Δικαστικές εξελίξεις με τον ισχυρό άνδρα μεγάλης ομάδας - Τι έγινε σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών!
| 2018-02-22 12:37:00

Δικαστικές εξελίξεις με τον ισχυρό άνδρα μεγάλης ομάδας - Τι έγινε σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών!

Sportdog Team
Δικαστικές εξελίξεις με τον ισχυρό άνδρα μεγάλης ομάδας - Τι έγινε σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών!

To ρεπορτάζ... τρέχει!

Ανάσα για την σύζυγο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Τζώρτζιας Ευσεβίου, αποτελεί η απόφαση του συμβουλίου εφετών της Αθήνας, που είπε "ΟΧΙ" στο αίτημα των ελβετικών Δικαστικών Αρχών, να εκδοθει και να δικαστεί εκεί, σύμφωνα με το dikografies.blogspot.gr.

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα των ελβετικών δικαστικών Αρχών, καθώς η ίδια υπόθεση διερευνάται ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα εκκρεμεί στο στάδιο της ανάκρισης, όπου είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου.

Για την υπόθεση της υπεξαίρεσης η Τζώρτζια Ευσεβίου κατέβαλλε την εγγύηση των 200.000 ευρω, που όρισε η ανακρίτρια μετα από την απολογία της και πλέον είναι ελεύθερη

Αντίθετα, ο Νίκος Λάσκαρης δεν κατάφερε μέχρι τωρα να συγκεντρώσει το αντίστοιχο ποσόν της δικής του εγγύησης και υπέβαλε αίτηση μετατροπής της σε άλλο τρόπο πληρωμής και συγκεκριμένα μεσω υποθήκη σε ακίνητο του στο εξωτερικο ή μέσω εγγυητικής επιστολής τραπέζης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών", ο πρόεδρος  της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Άρη κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύησης, ζητώντας να γινει δεκτό, να την καταβάλλει μέσω υποθήκης σε ακίνητο του ή  με εγγυητική επιστολή τράπεζας.

Η ανακρίτρια προς το παρόν δεν απάντησε, καθως χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags