Facebook Pixel Sportdog.gr | Το απίθανο ρεκόρ που έχασε ο Σπανούλης και ο Μπράουν που έρχεται… φορτσάτος για ΠΑΟ!
| 2018-02-22 23:34:00

Το απίθανο ρεκόρ που έχασε ο Σπανούλης και ο Μπράουν που έρχεται… φορτσάτος για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Το απίθανο ρεκόρ που έχασε ο Σπανούλης και ο Μπράουν που έρχεται… φορτσάτος για ΠΑΟ!

Έτοιμοι οι Πειραιώτες να δώσουν απαντήσεις στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά στο τέλος μπόρεσε να πάρει αυτό, που ήθελε απέναντι στην Βαλένθια.

Εκανε έτσι ένα ακόμη βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα. Πήρε τους δύο βαθμούς πάνω από όλα, γιατί είχε τον Σπανούλη σε μία από τις καλύτερές του βραδιές στην Ευρωλίγκα. Ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών για μία ασίστ έχασε ένα τρομερό νταμπλ-νταμπλ, καθώς είχε 25 πόντους και 9 ασίστ. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι πήρε τον Ολυμπιακό στις πλάτες του, όταν η Βαλένθια πλησίασε απειλητικά. Σημείωσε συνεχόμενα καλάθια και έκανε την ζωή της ομάδας του εύκολη.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τελείωσε πολλές φάσεις, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου έκανε πολλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Δύο παίκτες που χρειάζονται οι Πειραιώτες και από την απόδοση των οποίων, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού.

Με το 80-70 οι Πειραιώτες αρχίζουν σιγά σιγά να διώχνουν το φάντασμα της ΑΕΚ και πλέον συγκεντρώνονται στο παιχνίδι της άλλης Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ηδη φέτος έχουν χάσει τρεις φορές από τους «πράσινους» και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν νέα ήττα. Αν τα καταφέρουν, από κει και πέρα δεν χάνουν με τίποτα το πλεονέκτημα της έδρας.

Σε αυτό το ματς λογικά θα έχουν στο ρόστερ τους τον Μπόμπι Μπράουν, που πανηγύρισε μέσω διαδικτύου τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια και έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο για να πιάσει δουλειά. Θα είναι ιδανικό για τον Αμερικάνο να κάνει ντεμπούτο με νίκη της ομάδας του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags