Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «έγκλημα» Πασκουάλ που καταδίκασε τον ΠΑΟ και γιατί… τρελάθηκαν με Ολυμπιακό!
| 2018-02-23 21:47:00

Το «έγκλημα» Πασκουάλ που καταδίκασε τον ΠΑΟ και γιατί… τρελάθηκαν με Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Το «έγκλημα» Πασκουάλ που καταδίκασε τον ΠΑΟ και γιατί… τρελάθηκαν με Ολυμπιακό!

Το τεράστιο λάθος και πώς θα πάει στο F4.

Μία ακόμη κακή εμφάνιση μακριά από το ΟΑΚΑ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός, χάνοντας εύκολα από την Χίμκι. Αυτή τη φορά έχει δικαιολογίες. Από τη μία έβαλε για πρώτη φορά στο παρκέ τον Μάικ Τζέιμς και τον Αντριαν Πέιν (διαβάστε αναλυτικά τι έκαναν στο θέμα του Spotdog.gr ΕΔΩ). Από την άλλη του έλειπαν ο Κένι Γκάμπριελ και ο Ματ Λοτζέσκι.

Το βασικό είναι ότι μπερδεύτηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, όσον αφορά στην διαχείριση των παικτών του. Τους έβαλε όλους μέσα, χωρίς, όμως, να μπορεί να βρει τα κατάλληλα σχήματα, ώστε να αντιμετωπίσουν όπως πρέπει την πολύ ακριβή ομάδα της Χίμκι. Την ίδια ώρα ο Νικ Καλάθης έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός λειτούργησε άσχημα στον επιθετικό τομέα, όμως ειδικότερα ο αρχηγός του έμεινε πολύ μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής του, με μόλις 2 πόντους και 5 ασίστ. Ο Καλάθης είναι βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό και η κακή του παρουσία στοίχισε πολύ.

Πλέον το πλεονέκτημα της έδρας απομακρύνεται και στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν πολύ να βρουν απέναντί τους στην οκτάδα τον Ολυμπιακό. Τον έχουν κερδίσει τρεις φορές φέτος, πέρυσι έκαναν περίπατο στους τελικούς και γενικά τον «έχουν». 

Την επόμενη Παρασκευή μάλιστα κοντράρονται για τέταρτη φορά φέτος, στο ΟΑΚΑ. Με τον Ολυμπιακό θα ντεμπουτάρει ο Μπόμπι Μπράουν, αλλά οι «πράσινοι» δεν φοβούνται για τους λόγους, που προαναφέραμε.

Μέλημα πρώτο του Τσάβι Πασκουάλ,πάντως, είναι πλέον να βρει την κατάλληλη χημεία ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags