Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος ο Πασκουάλ: «Απίθανο να νικούσαμε έτσι» - Γιατί κατηγόρησε τους παίκτες
| 2018-02-23 22:13:00

Τρελαμένος ο Πασκουάλ: «Απίθανο να νικούσαμε έτσι» - Γιατί κατηγόρησε τους παίκτες

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Πασκουάλ: «Απίθανο να νικούσαμε έτσι» - Γιατί κατηγόρησε τους παίκτες

Διαβάστε πού χρέωσε την ήττα του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως η Χίμκι άξιζε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην κακή επιθετική βραδιά της ομάδας του, αλλά και τα αμυντικά προβλήματα του πρώτου ημιχρόνου.

Παραλληλα, ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος μετά το ματς ήταν έξαλλος και έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια, τόνισε πως οι παίκτες του δεν ακολούθησαν το πλάνο που τους έδειξε πριν τον αγώνα.

Ο Καταλανός κόουτς του «τριφυλλιού» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Χίμκι επειδή έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς και άξιζε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε άμυνα, αρκετή γι’ αυτό το επίπεδο. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και επίθεση. 

Στην επίθεση γενικότερα δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πριν από το παιχνίδι. Παίζοντας έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν σκοράραμε πάνω από 18 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Νομίζω ότι πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά στην επίθεση, αλλά και καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags