Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση σεβασμού για Σπανούλη: «Σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη»!
Μπάσκετ
| 2018-02-24 12:20:00

Δήλωση σεβασμού για Σπανούλη: «Σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη»!

Sportdog Team
Δήλωση σεβασμού για Σπανούλη: «Σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη»!

Ποιος αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού;

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη μετά την ήττα της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Eurohoops.net o άσος της Βαλένθια:

Για τον Ολυμπιακό και το ματς: “Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, σε ένα απο τα πιο δύσκολα γήπεδα της διοργάνωσης. Παρά τον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, δεν περίμενα να αντιδράσουμε τόσο καλά, αλλά το κάναμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Αλλά παρόλα αυτά ήταν απίθανο, που καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 39 λεπτά”.

Για τον Σπανούλη: “Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη σίγουρα. Και ένας από τους καλύτερους παίκτες σε όλη του την καριέρα. Απόψε απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Διαθέτει αυτοπεποίθηση και θέλει να είναι στην κορυφή τώρα που φτάνουμε στο τέλος της σεζόν”.

Για την Βαλένθια, το μέλλον του και την προοπτική του NBA: “Το NBA δεν είναι στο μυαλό μου. Πολλοί παίκτες το έχουν ως όνειρο, εγώ όμως όχι. Το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα. Για εμένα η Βαλένθια είναι ένα μεγάλο κλαμπ και θέλω να παραμείνω εδώ. Αυτή είναι η ομάδα μου, μου έχει δώσει τα πάντα και θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στην Βαλένθια”.

Για την ACB και να μπορεί η Βαλένθια να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα: “Πέρυσι πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα που κατακτήσαμε τα πρωτάθλημα. Όμως φέτος το να κάνουμε το repeat; Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Η ACB είναι πολύ σκληρή λίγκα και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Σίγουρα θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα και νομίζω ότι το έχουμε ανάγκη να βρισκόμαστε εδώ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags