Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πετάξουν από χαρά οι ΑΕΚτζήδες - Εξελίξεις με το νέο γήπεδο της ΚΑΕ!
| 2018-02-25 11:13:00

Θα πετάξουν από χαρά οι ΑΕΚτζήδες - Εξελίξεις με το νέο γήπεδο της ΚΑΕ!

Sportdog Team
Θα πετάξουν από χαρά οι ΑΕΚτζήδες - Εξελίξεις με το νέο γήπεδο της ΚΑΕ!

Φαίνεται ότι έχει βρεθεί λύση!

Κεντρική σάλα εώς 7.000 θέσεων, δεύτερο κλειστό με 2000 θέσεις κι άλλη μια αίθουσα - προπονητήριο περιλαμβάνουν τα πλάνα του Μάκη Αγγελόπουλου στην εγκατάσταση του ποδηλατοδρονίου στο ΟΑΚΑ με τον πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιάς Σοφιάς να αναλαμβάνει να “στεγάσει” και την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, σύμφωνα με το aek365.gr.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο μπάσκετ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές συμφωνίες και ανακοινώσεις. Μακριά από το φως της δημοσιότητας ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει ατελείωτες συζητήσεις με τους αρμόδιους αλλά και με ειδικούς ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το φλέγον θέμα που θα παίξει κύριο ρόλο στο ανέβασμα επιπέδου της ΑΕΚ.

Κι αν τους προηγούμενους μήνες είχε δοθεί η εντύπωση ότι δεδομένα η ΑΕΚ θα πάρει την εγκατάσταση του τένις το ΟΑΚΑ όπου είχαν γίνει και οι σχετικές μελέτες για να τοποθετηθεί σκέπαστρο φαίνεται πως τελικά η Βασίλισσα θα καταλήξει εκεί που… άρχισε. Το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με την εντυπωσιακή στέγη Καλατράβα φαινεται πως είναι η εγκατάσταση που θα στεγάσει τελικά την ΑΕΚ και τα όνειρα των οπαδών της και του Μάκη Αγγελόπουλου αν δεν προκύψει πάλι απρόοπτο και ανατροπή, όπως αναφέρει το aek365.gr.

Με δεδομένο ότι θα βρεθεί λύση με την μεταφορά της ποδηλατικής πίστας σε άλλη εγκατάσταση, που ήταν το πάγιο αίτημα της ομοσπονδίας ποδηλασίας που αντιδρούσε, ο δρόμος μοιάζει ανοικτός και οι λόγοι για τους οποίους η ΑΕΚ φαίνεται να καταλήγει στο ποδηλατοδρόμιο είναι καθαρά πρακτικοί. Εχουν να κάνουν με τον χρόνο στον οποίο μπορεί να τροποποιηθεί η εγκατάσταση ώστε να στεγάσει την ΑΕΚ και που θα είναι πολύ πιο σύντομος από ότι στο τένις, λιγότερο με το οικονομικό και πολύ περισσότερο με την γραφειοκρατία που θα είναι πολύ λιγότερη μέχρι να αρχίσουν οι εργασίες.

Στο ποδηλατοδρόμο το σκέπαστρο υπάρχει ήδη και το πλάνο που φαίνεται να προκρίνεται ειναι με μία κεντρική σάλα 6.500 - 7.000 θέσεων, μια δεύτερη περίπου 2.000 για προπονήσεις και αγώνες ακαδημιών αλλά πιθανότατα και κάποιων ερασιτεχνικών τμημάτων κι άλλη μια αίθουσα - προπονητήριο. Το κλειστό θα χωριστεί ουσιαστικά σε δύο μέρη και με τις τροποποιήσεις που θα γίνουν αναμένεται να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα για να αγωνίζεται σε 4 εώς 6 μήνες από την ημέρα που θα αρχίσουν οι εργασίες. Μάλιστα το πολύ θετικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει επιλέξει ως πρότζεκτ μάνατζερ τον Δημήτρη Ανδριόπουλο που με την Dimand θα αναλάβει να “στεγάσει” και την ΑΕΚ στο μπάσκετ.

Η παρουσία του Δημήτρη Ανδριόπουλου αποτελεί εγγύηση για το έργο που αναμενεται να εκτοξεύσει την Βασίλισσα. Αυτό που προέχει είναι η κυβέρνηση και το υπουργείο αθλητισμού από τις καλές προθέσεις να περάσουν άμεδσα στις πράξεις ώστε το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία και η εγκατάσταση να περάσει στα χέρια της ΑΕΚ με μακροχρόνια μίσθωση όπως προβλέπει το πλάνο για να αρχίσουν άμεσα τα έργα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags