Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα στον αέρα για Γιαννακόπουλο - Θα μηδενίσει τον ΠΑΟ; - Έτσι θα απαντήσει η Ευρωλίγκα
Μπάσκετ
| 2018-02-28 22:45:00

Όλα στον αέρα για Γιαννακόπουλο - Θα μηδενίσει τον ΠΑΟ; - Έτσι θα απαντήσει η Ευρωλίγκα

του Pick n' Scroll
Όλα στον αέρα για Γιαννακόπουλο - Θα μηδενίσει τον ΠΑΟ; - Έτσι θα απαντήσει η Ευρωλίγκα

Τι θα κάνει τελικά το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς αναφέρει το ρεπορτάζ, θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά την τιμωρία με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της Ευρωλίγκας.

Αυτό είναι κάτι που θίξαμε και σε προηγούμενες αναφορές μας, πώς θα αντέξει, δηλαδή, το αφεντικό της ΚΑΕ να είναι μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Δε θα είναι, όμως, καθώς φαίνεται, μόνο στο ντέρμπι της Παρασκευής με τους Πειραιώτες, καθώς στόχος του είναι να πάει και σε εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί, πάντως, θα είναι μία διαφορετική περίπτωση. Εντάξει, στο ΟΑΚΑ, ποιος να του πει δεν μπαίνεις στο γήπεδο. Στο εξωτερικό, όμως, το σκηνικό δε θα είναι το ίδιο, αφού οι πάντες έχουν ενημερωθεί για την τιμωρία του.

Αυτό που ρωτάνε πολλοί είναι για τη νέα τιμωρία που θα επιβληθεί, αν το αφεντικό του Παναθηναϊκού πάει στο γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση, ο κανονισμός της Ευρωλίγκας προβλέπει πρόστιμο από 30.000 ως 280.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που παρακολουθεί από κοντά. Η παρουσία του, μάλιστα, σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας του είναι πολύ πιθανό να επισύρει ποινή και στην ομάδα του που μπορεί να φτάσει σε μηδενισμό ή σε αφαίρεση βαθμών.

Θα ρισκάρει τόσο πολύ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Ο ίδιος δεν έχει πει ότι θα πάει στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής. Το ρεπορτάζ είναι εκείνο που αναφέρει κάτι τέτοιο. Επομένως, πρέπει να κρατάμε... μικρό καλάθι μέχρι να φτάσει η ώρα του παιχνιδιού. Και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, το ίδιο και παραπάνω ισχύει και για την Ευρωλίγκα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags