Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιον παίκτη του ΠΑΟ αποθέωσε ο Μπράουν και τι είπε για τη... μάχη με τον φίλο του Τζέιμς;
| 2018-03-01 19:26:00

Ποιον παίκτη του ΠΑΟ αποθέωσε ο Μπράουν και τι είπε για τη... μάχη με τον φίλο του Τζέιμς;

Sportdog Team
Ποιον παίκτη του ΠΑΟ αποθέωσε ο Μπράουν και τι είπε για τη... μάχη με τον φίλο του Τζέιμς;

Διαβασμένος για τον Παναθηναϊκό ο νέος άσος του Ολυμπιακού.

Ο Μπόμπι Μπράουν δήλωσε έτοιμος για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (2/3, 21:15) και σχολίασε το πόσο σημαντικός είναι ο Κέι Σι Ρίβερς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» και στις δηλώσεις του για το ντέρμπι στάθηκε στο πόσο καλά νιώθει ότι είναι προετοιμασμένος, σε όσα του έχουν πει οι συμπαίκτες του, πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς, αλλά και στους Κέι Σι Ρίβερς - Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ: «Ναι, είμαι. Κάναμε καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες και οι προπονητές με βοηθούν για τα συστήματα. Είχαμε καλή εβδομάδα. Νιώθω πως είμαι καλά προετοιμασμένος για αύριο». 

Για το τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του για το ντέρμπι: «Προφανώς, έχω δει πολλά ματς στην τηλεόραση και όταν έπαιζα στον Άρη. Έχω δει την ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχω παίξει σε τέτοιο ματς. Μου είπαν τι να περιμένω. Έχω παίξει σε τέτοια γήπεδα, με τόσο κόσμο. Πιστεύω μπορώ να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος».

Για το αν ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ένας παίκτης, που μπορεί να κρίνει το ματς: «Ναι, σίγουρα. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, τον βλέπω εδώ και καιρό στην Euroleague. Είναι παίκτης - κλειδί, που έρχεται από τον πάγκο. Είναι εξαιρετικός σουτέρ, ολοκληρωμένος παίκτης».

Για όσα είπε με τον Μάικ Τζέιμς: «Μιλάμε κάθε μέρα, στέλνουμε μηνύματα. Θέλω να παίξω απέναντί του. Παίζουμε συχνά αντίπαλοι. Έχουμε τις "μάχες" μας. Θα έχει πλάκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags