Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο... γρίφος του Σφαιρόπουλου για τη 12άδα με ΠΑΟ! Τι είπε για Μπράουν και Τιλί
Μπάσκετ
| 2018-03-01 20:35:00

Ο... γρίφος του Σφαιρόπουλου για τη 12άδα με ΠΑΟ! Τι είπε για Μπράουν και Τιλί

Sportdog Team
Ο... γρίφος του Σφαιρόπουλου για τη 12άδα με ΠΑΟ! Τι είπε για Μπράουν και Τιλί

Κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Έλληνας τεχνικός!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη σημασία του αυριανού ντέμρπι της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τη 12άδα, που θα παρατάξει στο μεγάλο ντέρμπι.

Παράλληλα, ο τεχνικός τόνισε ότι παρά τις εκατέρωθεν μεταγραφές οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, ενώ αναφέρθηκε στους Μπράουν και Τιλί λέγοντας ότι θα μπουν σιγά σιγά στην ομάδα ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις προσδοκίες του από Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί: «Σίγουρα είναι δύο παιδιά που θα μας βοηθήσουν πολύ περισσότερο στο μέλλον. Και τώρα μπορούν. Ο Τιλί ήταν κι πριν εδώ, αλλά προέρχεται από τραυματισμό. Ο Μπράουν είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης είναι μία εβδομάδα μαζί μας και του έχουμε κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα. Και οι δύο είναι ετοιμοπόλεμοι και όσο περνάει ο καιρός θα παίζουν κα καλύτερα και θα αφομοιωθούν καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα».

Για το αν ένα διπλό θα φέρει τον Ολυμπιακό αγκαλιά με το αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ: «Δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι. Εχουμε ισχυρό κίνητρο. Στην Euroleague έχουμε σταθερά καλή πορεία και είμαστε γενικά σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας. Δεν νομίζω ότι αυτή η νίκη θα τελειώσει το πλεονέκτημά εδρας, ή θα το αγκαλιάσουμε, αλλά σίγουρα θα είναι μία εκτός έδρας νίκη πολύ σημαντική, όπως και κάθε νίκη σε αυτήν την φάση που βρισκόμαστε».

Για το γεγονός πως και οι δύο ομάδες θα έχουν νέους παίκτες στην εξίσωση: «Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο και για μας και για τους αντιπάλους μας το ότι θα χρησιμοποιηθούν νέοι παίκτες. Ξέρουμε πώς λειτουργούσε ο Τζέιμς. Τον Πέιν τον είδαμε και από αυτό το παιχνίδι που έπαιξε ελάχιστα και ξέρουμε σαν παίκτης τα ατομικά χαρακτηριστικά του. Το ίδιο θα έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός και δεν νομίζω να μας δημιουργήσει κάποια έκπληξη είτε να τους τη δημιουργήσουμε εμείς». 

Για τους παίκτες που θα βρίσκονται στη 12άδα, τόνισε: «Θα δούμε πως θα είναι το ρόστερ μας. Είναι από τις λίγες φορές που έχω όλη την ομάδα μου διαθέσιμη, είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα αποφασίσουμε ποια θα είναι η ομάδα και θα επιλεχθούν οι πιο έτοιμοι που θα μπορέσουν να παίξουν ένα ντέρμπι σαν αυτό».

Για το εάν είναι εύκολο να προετοιμάσει ένα τέτοιο παιχνίδι αναφορικά με το πνευματικό κομμάτι: «Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα καθένας ξέρει το σοβαρότητα του και τη σημασία του και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν ισχυρό κίνητρο για να παλέψουν για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags