02/03/18 - 12:29

Την έριξε τη βόμβα ο Γιαννακόπουλος - Δήλωση που φέρνει σεισμό στην Ευρωλίγκα!

Το μήνυμα του αφεντικού του Τριφυλλιού, που είχαμε προαναγγείλει.

Sportdog Team
Την έριξε τη βόμβα ο Γιαννακόπουλος - Δήλωση που φέρνει σεισμό στην Ευρωλίγκα!
10.434views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απευθυνόμενος στον Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα για την απόφασή του να βρίσκεται στο γήπεδο (σας γράψαμε χθες σχετικάπου παίζουν οι Πράσινοι και πώς αιτιολογεί αυτή την απόφαση:

«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,

Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω τιμωρηθεί παράνομα από την Euroleague, μία εταιρία όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 60.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο λόγος για αυτό είναι το λεγόμενο ξέσπασμά μου μετά την είσοδο 30,000 "φιλάθλων του μπάσκετ" στον λογαριασμό του Instagram της 11χρονης κόρης μου και την απείλησαν, μαζί με την σύζυγό μου και τον γιο μου (τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Euroleague).

Είμαι σίγουρος πως όποιος από εσάς ήταν στη θέση μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για να προστατέψει την οικογένειά του. Αυτός ήταν ο λόγος της τιμωρίας μου. Τιμωρήθηκα ως πατέρας και όχι ως μέλος ενός αθλητικού συλλόγου.

Εξαιτίας όλων αυτών, δεν θα ακολουθήσω την ποινή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέα πρόστιμα 30-280 χιλιάδων ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ τον σύλλογο στον οποίο επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπαρτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να νιώσετε καλά με την απόφασή μου και περισσότερο από οτιδήποτε εύχομαι όλοι να νιώσετε αφοσίωση (feel devotion, το μότο της Euroleague).

Με ευχαριστίες,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ