Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάγκικη δήλωση Πασκουάλ, που πήρε την ευθύνη - Μεγάλη ατάκα για Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2018-03-03 00:39:00

Μάγκικη δήλωση Πασκουάλ, που πήρε την ευθύνη - Μεγάλη ατάκα για Τζέιμς!

Sportdog Team
Μάγκικη δήλωση Πασκουάλ, που πήρε την ευθύνη - Μεγάλη ατάκα για Τζέιμς!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού.

Την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αντέδρασε έντονα σε ερώτηση που του έγινε για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ. Λυπούμαστε γι' αυτή την ήττα. Νομίζω πως στην δεύτερη περίοδο δεν μπήκαμε καλά και ο Ολυμπιακός πήρε τη διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην παράταση, το παιχνίδι ήταν το ίδιο. Στο τέλος, έγιναν πολλά πράγματα, αλλά αυτά συμβαίνουν σε τέτοια ματς. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε τα επόμενα ματς», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου.

Για το αν η άφιξη του Μάικ Τζέιμς έχει μπερδέψει την κατάσταση στην επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Είχαν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Παππάς και ο Ρίβερς είχαν μηδέν πόντους μέχρι ενός σημείου. Ήταν λογικό πάντως το πώς χειριστήκαμε το παιχνίδι. Όταν χάσαμε με 20 πόντους στην έδρα της Μπάμπεργκ, ποιο ήταν το πρόβλημα; Κάθε φορά ψάχνουμε να βρούμε κάτι. Είναι θέμα σκοπού. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και την ήττα, δεν πρέπει να ρίχνουμε την προσοχή αλλού».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός, για να έχει καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου: «Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες. Η αλήθεια είναι πως όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Εμείς δεν είμαστε σε ένα καλό σημείο της σεζόν. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, στην Μαδρίτη και την Μάλαγα».

Για το πόσο καιρός θα χρειαστεί, για να ενταχθούν οι νέοι παίκτες 100% στην ομάδα: «Θα χρειαστούμε χρόνο. Ωστόσο, δεν υπάρχει. Έχουμε έναν τελικό με την Ρεάλ κι άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Μάλαγα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Χρειάζεται πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags