Facebook Pixel Sportdog.gr | «Να φύγει ο Σφαιρόπουλος, Σπανούλη δεν μπορείς, Ρόμπερτς ξύπνα, τόσα λεφτά παίρνεις»!
Μπάσκετ
| 2018-03-03 10:00:00

«Να φύγει ο Σφαιρόπουλος, Σπανούλη δεν μπορείς, Ρόμπερτς ξύπνα, τόσα λεφτά παίρνεις»!

Sportdog Team
«Να φύγει ο Σφαιρόπουλος, Σπανούλη δεν μπορείς, Ρόμπερτς ξύπνα, τόσα λεφτά παίρνεις»!

Aπίστευτα σχόλια οπαδών του Ολυμπιακού μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό έφερε μεγάλη χαρά στους οπαδούς των Ερυρθολεύκων, αλλά και αρκετά ειρωνικά σχόλια για όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και συγκεκριμένους παίκτες. 

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook:

Vasilis Γλέντησε ο Ρόμπερτς σήμερα μπασκετικούς και Σφαιρόπουλο. Πάλι δικό του παιχνίδι πήγε να χάσει ο προπονηταράς και τον ξελάσπωσαν οι "Αμερικανοί που είναι για γιούροκαπ"...

Nikos 9-4 στην Ευρώπη, σε 5 ματς στο ΟΑΚΑ 3 νίκες, αυτό είναι το πραγματικό εξοχικό και όχι του βαζελακοπουλου.. Περαστικά σας πελάτες, άλλη μια χρονιά εκτός final 4 πουθεναδες..

Γιαννης σήμερα οι οργανωμένοι θα κάνουν σύνθημα τον Ρόμπερτς.. γιατί ΜΟΝΟ αυτά τα μας κάθονται και βλέπουν.. δεν είναι κακός παίκτης (ΟΥΤΕ ΚΑΝ) αλλά είχε απ'το παιχνίδι μέσα στη Φενέρ (που το πήρε μόνος του) να κάνει σοβαρό παιχνίδι.. υγ. δεν την λέω στον Αμερικάνο, αλλά στους οπαδούς τουρίστες που έχουμε..

Giannis ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΧΗ ΤΑ 3 ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ.

Jorge Οκ έλεγα γιατί άφησε τομσον εκτός κ όχι Ρόμπερτς... Νταξ ρεσπεκτ στον Ρόμπερτς για σήμερα ειδικά π δεν έδωσε πάσα στον σπανουλη και τ πήρε πάνω του.... Αλλά αυτήν την εικόνα π βγάζει από την ώρα π γύρισε ο αρχηγός είναι να τον θες στην δωδεκάδα ? Βελιγράδι ερχόμαστε

Βαγγέλης Συγχαρητήρια σε όλους τεράστια νίκη κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι.. αλλά δεν γίνεται δικό μας να το κάνουμε ντέρμπι! Ελπίζουμε η άφιξη του Μπράουν να ξυπνήσει και τους άλλους όπως έγινε. Υ.Γ στην Ευρώπη 9-4

Xaris ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Μπάμπης ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 50-50 ΟΧΙ 70-30 ΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Dionisis Liv Να φύγει ο Σφαιρό! Σπανούλη δεν μπορείς άλλο! Ρε Παπαπέτρου! Ρόμπερτς ξύπνα! Τόσα λεφτά πέρνεις! Πέρσι Green! Φέτος Brown! Με χρώματα ομάδα δεν φτιάχνεις!

Spyros Εντάξει πρεπει να παραδεχτούμε οτι εμεις ειμαστε πλήρεις και ο ΠΑΟ με τεράστιες απουσίες .....Παναγιωτου...Πηλοιδηδ..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags