Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση για Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Καταφέραμε να τον διώξουμε από την...»!
| 2018-03-06 11:55:00

Φοβερή δήλωση για Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Καταφέραμε να τον διώξουμε από την...»!

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση για Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Καταφέραμε να τον διώξουμε από την...»!

Και τώρα... κλαίνε!

Στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ασχολείται πια με την ομάδα της Σπάρτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο διοικητικός ηγέτης του λακωνικού συγκροτήματος, Δημήτρης Νικόλαρος!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Νικόλαρος:

- «Έπεισα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Δ' Εθνική να έρθει για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έναν από τους δύο μεγαλύτερους προέδρους προσπαθήσαμε να τον φέρουμε κοντά μας και καταφέραμε να τον διώξουμε. Θέλω τη στήριξη του κάθε πολίτη. Αν δεν είμαστε όλοι μαζί, καλύτερα να μην υπάρχουμε».

- «Δεν γίνεται να κόβουμε 200 και 300 εισιτήρια και να έχουμε απαίτηση για κάτι παραπάνω. Παίζει ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και κόβουν 5 - 15.000 εισιτήρια. Τουλάχιστον 1.000 να κόβουμε. Εμείς κοιτάμε πώς θα μπούμε τσάμπα».

- «Όποιος μπορεί να έρθει να βοηθήσει, είναι καλοδεχούμενος. Ελάτε να καταλάβατε τι τραβάω και τι τρέξιμο ρίχνω».

- «Ο Τζαναβάρας έφυγε, γιατί δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Γράφας έφυγε μόνος του. Είχε κλείσει στα Τρίκαλα μία εβδομάδα πριν και μας κορόιδευε. Δεν τον τιμά τον Γράφα. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω με το ζόρι».

- «Είχαμε ακούσει τα καλύτερα για τον Θεοδοσιάδη, αλλά δεν έμεινε ούτε τέσσερις μέρες. Είτε γιατί είναι βαριά η φανέλα, είτε για τους δικούς του λόγους δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Στο παράπτωμα Τριανταφυλλάκου, επέλεξε να φύγει και να δώσει ρεπό. Στον Τριανταφυλλάκο επιβλήθηκε 1 μήνας διακοπή συμβολαίου. Ό,τι δημιουργείται στο γήπεδο, δίνονται λύσεις»».

- «Συγγνώμη, αλλά ο Μουρίνιο έχει κλείσει και δεν μπορούμε να τον φέρουμε. Αν έχουμε πόλεμο μεταξύ μας, είτε θα γίνει λάθος, είτε δεν θα έρθει κανείς. Έως την Παρασκευή θα έχουμε πάρει προπονητή».

- «Βλέπω κόντρα μεταξύ των δύο συνδέσμων. Στο Αίγιο οι μισοί ήταν στη μία μεριά της εξέδρας και στην άλλη οι άλλοι μισοί. Να έρθετε κοντά μας, να βρούμε λύσεις».

- «Τα έξοδα πώς θα βγουν όταν το εισιτήριο είναι 5 ευρώ; Ευτυχώς που δεν πληρώνουμε τη διαιτησία, γιατί δεν θα αντέχαμε οικονομικά. Περιμένετε ότι υπάρχει κοφτήριο χρημάτων. Και στον Γιαννακόπουλο τραβούσαν συνέχεια χρήματα. Ο Γιαννακόπουλος απέχει, δεν συμμετέχει ενεργά. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα γυρίσει».
 
- «Να γραφτείτε όλοι στην ΚΕΝ. Κερδίζετε χρήματα και κερδίζει και η ομάδα. Πρέπει να μας στηρίξετε. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να μετονομαστεί η ΠΑΕ Σπάρτη σε ΚΕΝ Σπάρτη ή οτιδήποτε άλλο».

- «Έχουμε φορτωθεί ένα σωρό παίκτες χωρίς λόγο. Πέρυσι έμειναν 11 και λέγατε, γιατί δεν είχαμε μεγαλύτερο ρόστερ. Σκοπός είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η άνοδος είναι ένα όνειρο και μακάρι να την πετύχουμε. Δεν είναι μακριά, αλλά μόνο ενωμένοι μπορούμε να την πετύχουμε. Αν σας λέει κάτι αυτό, ο Εργοτέλης νίκησε 0-3 τον Κισσαμικό».

- «Με τον Σπύρο Δημόπουλο είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Μας έφερε καλούς παίκτες ως μάνατζερ. Ανέλαβε τον σχεδιασμό και έκανε πολύ καλές επιλογές. Για δικούς του λόγους αποχώρησε και είμαστε μόνοι μας».

- «Με την Παναχαϊκή πέταξαν μπουκάλι στον Κατσουράνη και δόθηκε συνέχεια με τον ΟΦΗ. Αν τιμωρηθεί η ομάδα με πρόστιμο 10-15.000 ευρώ θα πάμε όλοι μαζί να τα πληρώσουμε;».

- «Ο Αντετοκούνμπο ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα. Έκανα συζητήσεις μαζί του. Την Παρασκευή θα δώσουμε κάποιες λύσεις για να σας δώσω και απαντήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags