Facebook Pixel Sportdog.gr | Του έβγαλε το καπέλο! Τρομερή ατάκα Γουίλτζερ για Πρίντεζη!
| 2018-03-07 16:42:00

Του έβγαλε το καπέλο! Τρομερή ατάκα Γουίλτζερ για Πρίντεζη!

Sportdog Team
Του έβγαλε το καπέλο! Τρομερή ατάκα Γουίλτζερ για Πρίντεζη!

Ένδειξη σεβασμού από τον Αμερικανό.

Το καπέλο στον Γιώργο Πρίντεζη έβγαλε ο Κάιλ Γουίλτζερ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, eurobasket.com.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι παίζει στον Ολυμπιακό: «Είναι εκπληκτικό να παίζεις γι’ αυτόν τον οργανισμό. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι τρομερό να βλέπεις την εξαιρετική υποστήριξη που έχουμε. Επίσης, είναι τρομερό να παίζεις στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας». 

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο των «ερυθρόλευκων»: «Η μεγαλύτερη δύναμή της είναι η άμυνα. Πάντα δυσκολεύουμε τον αντίπαλο, ενώ δεν είμαστε εγωιστές, μοιράζοντας την μπάλα». 

Για το τι έχει μάθει από τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι σπουδαίο να παίζεις μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τα συστήματα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Το να μαθαίνεις την επίθεση, αλλά και να έχεις συμπαίκτες που γνωρίζουν την Ευρωλίγκα για πολλά χρόνια είναι καλό και προσπαθώ να το εκμεταλλεύομαι αυτό και να μαθαίνω». 

Για τον λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Η Ευρωλίγκα είναι μία από τις καλύτερες λίγες στον κόσμο και ξέρω ότι υπάρχει πολύ ταλέντο. Γι’ αυτό, ήθελα να ζήσω αυτή την πρόκληση και να αγωνιστώ κάπου αλλού. Πιστεύω ότι ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα, να παίξω για τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags