Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμες-φωτιά για την επόμενη ομάδα του Καλάθη - Πού θα πάει αν φύγει από τον ΠΑΟ;
| 2018-03-07 16:54:00

Φήμες-φωτιά για την επόμενη ομάδα του Καλάθη - Πού θα πάει αν φύγει από τον ΠΑΟ;

του Pick n' Scroll
Φήμες-φωτιά για την επόμενη ομάδα του Καλάθη - Πού θα πάει αν φύγει από τον ΠΑΟ;

Τι θέλει ο παίκτης και τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος...

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του μόνο το ματς με τη Ρεάλ και πώς θα πάρει τη νίκη, ώστε να μείνει ζωντανός για το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα. Το μυαλό του Νικ Καλάθη είναι επίσης εκεί. Πού αλλού θα μπορούσε να είναι; Στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι; Οχι βέβαια.

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν και όλα είναι ανοικτά» είπε ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα, ώστε να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. 

Λέγεται από δω και από εκεί (που βεβαίως απόλυτα λογικό ακούγεται) ότι πρώτος στόχος του Καλάθη είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Και να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καριέρα εκεί, να παίξει πολύ καλύτερα από ό, τι είχε παίξει, όταν είχε πάει στο Μέμφις και τους Γκρίζλις. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, που έχει κάνει φέτος, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του, έτσι που να θεωρείται πολύ δύσκολο να μη βρει ένα καλό συμβόλαιο στη κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Στο μυαλό του είναι σαφώς και ο Παναθηναϊκός, η ομάδα του, δηλαδή, αυτή που τον έκανε καλύτερο παίκτη και πιο γνωστό ανά τον κόσμο. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ενόψει καλοκαιριού και όσο πλησιάζει ο καιρός θα γίνονται ακόμη περισσότερα, και στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται πολύ και το όνομα της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν σιγά σιγά την διάδοχη κατάσταση για τον Λούκα Ντόντσιτς, που ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του και να πάει εκεί που πρέπει, στο ΝΒΑ δηλαδή. 

Ο Παναθηναϊκός, όπως σημειώσαμε, θα κάνει τεράστια προσπάθεια να τον κρατήσει και όπου τεράστια προσπάθεια, θα δώσει και ένα ανάλογο ποσό. Η περίπτωση του Καλάθη, όπως και να έχει, θα είναι η πιο «καυτή» του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Ακόμη πιο «καυτή» και από του Σπανούλη, του οποίου επίσης λήγει το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags