Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφάρες» Μπαρτζώκα για τους παίκτες του μετά την ήττα της Χίμκι!
Μπάσκετ
| 2018-03-08 22:13:00

«Καρφάρες» Μπαρτζώκα για τους παίκτες του μετά την ήττα της Χίμκι!

Sportdog Team
«Καρφάρες» Μπαρτζώκα για τους παίκτες του μετά την ήττα της Χίμκι!

Ο Έλληνας κόουτς... πήρε ανάποδες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ήττα της Χίμκι από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία «δεν ήταν απρόσμενη», και στάθηκε στη συνέχεια για την ομάδα του.

Ο κόουτς της ρωσικής ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν μπορώ να πω πως αυτό που συνέβη απόψε ήταν απρόσμενο. Περιμέναμε ότι η Αρμάνι θα παίξει χωρίς πίεση. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο και αν της επιτρέψεις να βρει ρυθμό, μπορεί να σε νικήσει. Μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αν παίξει όπως έπαιξε σήμερα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Είναι προφανές ότι η ομάδα, σε must-win πιαχνίδι, δυσκολεύεται λόγω της πίεσης.

Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε για να προκριθούμε στα πλέι οφ. Όπως λέω πάντα, η Euroleague έχει σπουδαίες ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες. Κάθε φορά που δεν παρουσιάζεσαι έτοιμος, έχεις πρόβλημα. Η χημεία μας μοιάζει να έχει χαλάσει και είναι δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή να δουλέψω με τους παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν το πλάνο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags