Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνει το «μπαμ» και τρελαίνει ο Αγγελόπουλος: Απίστευτη κίνηση που φτάνει τα 15 εκατομμύρια!
| 2018-03-09 11:40:00

Κάνει το «μπαμ» και τρελαίνει ο Αγγελόπουλος: Απίστευτη κίνηση που φτάνει τα 15 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Κάνει το «μπαμ» και τρελαίνει ο Αγγελόπουλος: Απίστευτη κίνηση που φτάνει τα 15 εκατομμύρια!

Θα προκαλέσει... χαμό στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων.

Μια τεράστια επένδυση με γνώμονα το μέλλον της ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο κ. Αγγελόπουλος φέρεται διατεθειμένος να ρίξει 10-15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μετατρέψει το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ σε γήπεδο μπάσκετ κατά τα 2/3, αλλά και να δημιουργηθούν δύο γήπεδα για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής και τις υποδομές του συλλόγου! 

Σύμφωνα με το πλάνο, το μπασκετικό γήπεδο θα έχει χωριτικότητα 7-8 χιλιάδων θέσεων με πτυσσόμενη κερκίδα, ενώ στα άλλα δύο, μικρότερα γήπεδα, θα μπορούν να «στεγάζονται» οι ομάδες βόλεϊ, χάντμπολ κλπ., καθώς και οι υποδομές. 

Όσο για το πότε μπορεί να συμβεί χρονικά κάτι τέτοιο; Από τη στιγμή που θα πάρει το έργο η ΚΑΕ ΑΕΚ μετά από δημόσιο διαγωνισμό της κυβέρνησης, αρκούν έξι μήνες για να μετατραπεί το ποδηλατοδρόμιο σε γήπεδο μπάσκετ, ενώ για τα άλλα δύο γήπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο με τις εμπορικές χρήσεις θα χρειαστούν 12-18 μήνες.

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στα παραπάνω θα "παίξουν" οι εξελίξεις με το ΟΑΚΑ και την αποσαφήνιση τους καθεστώτος του, ώστε να απεμπλακεί από τη μνημονιακή δέσμευση και να μεταφερθεί από τη ΓΓΑ στο Υπερταμείο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags