Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός Χάκετ: «Γι'αυτό φίλησα το σήμα του Ολυμπιακού»
| 2018-03-09 23:55:00

Συγκινητικός Χάκετ: «Γι'αυτό φίλησα το σήμα του Ολυμπιακού»

Sportdog Team
Συγκινητικός Χάκετ: «Γι'αυτό φίλησα το σήμα του Ολυμπιακού»

Δηλώσεις που θα φτιάξουν τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Τρέλανε κόσμο ο Ντάνιελ Χάκετ με την επιστροφή του στον Πειραιά, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο Ιταλός φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού και μετά το ματς στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι φίλαθλος της ομάδας.

 «Ήταν ένα σπουδαίο απόγευμα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, την ομάδα και όλους. Η τελευταία εμπειρία μου ήταν τραυματική εδώ γιατί ήμουν τραυματίας. Η νέα ανάμνηση ήταν μια πάρα πολύ συναισθηματική βραδιά για μένα» δήλωσε αρχικα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Για την αποθέωση του κόσμου: «Ήταν σπουδαίο και ξεχωριστό. Είμαι φαν του Ολυμπιακού και πάντα θα είμαι μέρος της οικογένειας. Ποτέ δεν με ξέχασαν στην ομάδα. Όλα όσα πετύχαμε μαζί με τον κόσμο και την ομάδα ήταν κάτι σπουδαίο και είμαι ευγνώμων για όλα».

Για την κίνηση να φιλήσει το σήμα του Ολυμπιακού: «Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για τη Θύρα 7 τον Ολυμπιακό την οικογένεια Αγγελόπουλου και σε όλους όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας. Ήταν μια ευγενική χειρονομία κα είμαι ένα κομμάτι από αυτούς».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι στο χέρι μου αυτό. Είμαι μέλος της Μπάμπεργκ και σκέφτομαι την ομάδα μου και το πώς θα βελτιωθούμε. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags