Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απάντηση για την γκρίνια στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δυνατότητες, μπορούμε να...»
| 2018-03-11 06:32:00

Η απάντηση για την γκρίνια στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δυνατότητες, μπορούμε να...»

Sportdog Team
Η απάντηση για την γκρίνια στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δυνατότητες, μπορούμε να...»

Ποιος άσος του Τριφυλλιού... βγήκε μπροστά;

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου εξέφρασε την πίστη του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα, εφόσον ακολουθήσουν σωστά το πλάνο τους.

Αναλυτικά το blog του ταλαντούχου πάουερ φόργουορντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Σοβαρά κόντρα απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα

Δυστυχώς, δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η ομάδα δεν μπήκε συγκεντρωμένη στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια αντέδρασε και ισορρόπησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κυριάρχησε και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Σχετικά με τη Euroleague έχουμε ακόμα πέντε αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση έχοντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ακολουθεί ένας εξίσου σημαντικός αγώνας απέναντι στη Μάλαγα, ο οποίος όμως θα πρέπει να μας απασχολήσει από την Τετάρτη.

Έχουμε μπροστά μας δύο ματς για το Πρωτάθλημα, εντός δύο ημερών απέναντι σε δύο αξιόμαχες ομάδες.

Ο Πανιώνιος, τον οποίο αντιμετωπίζουμε αύριο είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία. Τον αντιμετωπίσαμε προσφάτως στη φιλική αναμέτρηση του ΟΑΚΑ που έδειξε ικανός να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό με τη δέουσα σοβαρότητα, ακολουθώντας το πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που έχουμε κάνει σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουμε όσα μας ζητά ο προπονητής μας. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα εφόσον όλοι ακολουθούμε σωστά το πλάνο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Κωνσταντίνος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags