Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος των… πρώτων σε χρόνο συμμετοχής!
| 2018-03-15 04:33:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος των… πρώτων σε χρόνο συμμετοχής!

Sportdog Team
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος των… πρώτων σε χρόνο συμμετοχής!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της μπασκετικής του ζωής και το πετυχαίνει… λιώνοντας στα 30 γήπεδα του ΝΒΑ!

Ο Έλληνας All Star των Μπακς, σύμφωνα με το eurohoops.net είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε μέσο όρο αλλά και δέκατος στη λίστα των απόλυτων αριθμών!

Πιο συγκεκριμένα, ο “Greek Freak” παίζει κατά μέσο όρο 37,1 λεπτά και μαζί του βρίσκεται ο Τζίμι Μπάτλερ ακριβώς με τα ίδια νούμερα. Ακριβώς πίσω τους ακολουθεί ο Λεμπρόν Τζέιμς με 37,0 λεπτά και την οκτάδα κλείνουν με 36,5 λεπτά οι Τζρου Χόλιντεϊ, Άντονι Ντέιβις, Ντάμιαν Λίλαρντ, Πολ Τζορτζ αλλά και ο συμπαίκτης του Γιάννη, Κρις Μίντλετον. Οι δύο τους δηλαδή παίζουν σχεδόν πάντα μαζί, σε ταυτόχρονα σημεία των αγώνων, αφού ξεκινούν στην πεντάδα και το ροτέισον συνήθως τους φέρνει αμφότερους εντός παρκέ.

Πέρυσι ο Γιάννης έπαιζε 35,6 λεπτά, αλλά να δούμε που θα καταλήξει στο τέλος της σεζόν.

Ο “Κούνμπο” είναι αυτή τη στιγμή τρίτος σκόρερ στο ΝΒΑ με 27,1 πόντους – αριθμός ρεκόρ στην καριέρα του – και 11ος ριμπάουντερ με 10,1 “σκουπίδια” ανά παιχνίδι, επίσης το ανώτερο νούμερο στα περίπου πέντε χρόνια που παίζει στο ΝΒΑ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags