Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!
| 2018-03-15 12:19:00

Πληρώνει το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!

Sportdog Team
Πληρώνει το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!

Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να κάνει κλικ!

Ολυμπιακός: Στο ματς επί της Μπάμπεργκ την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Νίκη για να μείνει η ομάδα του Πειραιά στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το foxbet.gr. Όπως και έγινε. Με τον Σπανούλη να κάνει και πάλι σπουδαίο παιχνίδι, έχοντας 17π., 8ασ. και 2ριμπ. οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στη νίκη με 87-79. Παρά τη νίκη της Φενέρ, παρέμειναν στη δεύτερη θέση, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία. Εξαιρετικό μπάσκετ από την ομάδα του Σφαιρόπουλου και στο Ρέθυμνο, στην αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 66-86. Δύσκολες ώρες για τον προπονητή του Ολυμπιακού, αφού την Τρίτη έχασε τον πατέρα του, με την οικογένεια των "ερυθρολεύκων" πάντως (και όχι μόνο) να στέκεται σύσσωμη στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού. Κανονικά στον πάγκο απόψε πάντως, παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σταθερά εκτός ο Αγραβάνης (F, 3.5π/2.9ριμπ), ενώ δεν υπολογίζεται και ο Παπανικολάου (F, 8.2π/2.2ασ/4.5ριμπ) που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Μπαρτσελόνα: Μπορεί να μην είχε κίνητρο στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αυτό δεν εμπόδισε όμως την ομάδα του Πέσιτς να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Άνετη νίκη με 88-54 για τους "Καταλανούς", με τον Ρίμπας να είναι ο καλύτερος του παρκέ, με 18π., 6ασ. και 2ριμπ. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ για το πρωτάθλημα και μετέτρεψε σε υγιεινό "περίπατο" το υποτιθέμενο ντέρμπι. Διέλυσε την ομάδα του Λάσο με 94-72 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Εννοείται ότι το ενδιαφέρον της παραμένει μόνο στη Λίγκα Εντέσα. Με τρεις απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή των Καταλανών, ενώ κι ο Σάντερς (F, 8.9π/3.1ριμπ) που ήρθε με την υπόλοιπη ομάδα δε θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στον ώμο. Στην Βαρκελώνη έμειναν οι Σεραφέν (C, 12.1π/4.9ριμπ), Βεζένκοφ (3.7π/2.3ριμπ) και Χάνγκα (F, 8.7π/2ασ/3.9ριμπ).

Εκτίμηση

Το ματς ενδιαφέρει μόνο τον Ολυμπιακό, ενώ κι η απόφαση Πέσιτς να μη ζορίζει Σάντερς, Χάνγκα και Βεζένκοφ δείχνει ότι περισσότερο για... τουρισμό έρχεται η Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, παρά για να "τρομάξει" τον αντίπαλο. Λογική επιλογή ο άσος, ποντάρεται και το over αν αναλογιστούμε ότι εντός ο Ολυμπιακός σκοράρει αρκετά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags