Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι δυο λόγοι της «κατάρρευσης» κόντρα στην Μπάρτσα - Απίστευτο τι συνέβη στην εξέδρα του ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2018-03-15 23:30:00

Οι δυο λόγοι της «κατάρρευσης» κόντρα στην Μπάρτσα - Απίστευτο τι συνέβη στην εξέδρα του ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Οι δυο λόγοι της «κατάρρευσης» κόντρα στην Μπάρτσα - Απίστευτο τι συνέβη στην εξέδρα του ΣΕΦ!

Τα λάθη του Σφαιρόπουλου και...

Την χειρότερη φετινή του ήττα υπέστη ο Ολυμπιακός, χάνοντας με 90-63 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από μια Μπαρτσελόνα, που έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες ήταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήταν σαν να μην κατέβηκαν στο παρκέ. Τίποτα σε αυτό το δεύτερο μέρος δεν λειτούργησε σωστά για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι, πάντως, έχουν ακόμη ελπίδες για την δεύτερη θέση. Και βέβαια δύσκολα θα χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκανε την καλύτερη διαχείριση του ρόστερ και αυτός ήταν ο ένας λόγος, που έχασε άνετα η ομάδα του. Ο άλλος ήταν η διάθεση των παικτών του, κάτι, που μεταξύ άλλων φαίνεται και στα ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός πήρε 36 και οι Ισπανοί 14 περισσότερα. Στην εξίσωση πρέπει σαφώς να βάλουμε και την εξαιρετική απόδοση της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς, που έδωσε έτσι συνέχεια στον θρίαμβο της Κυριακής επί της Ρεάλ. Την Κυριακή είχε νικήσει με 22 πόντους, χθες η διαφορά ήταν 27 πόντοι. Και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αν δεν υπήρχε χαλάρωση στο τέλος!

Ο κόσμος άρχισε και έφευγε από το γήπεδο πολύ πριν τελειώσει το ματς, αλλά πολλοί από αυτούς, που έμειναν, αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο και ζήτησαν από την ομάδα τους να φέρει το ευρωπαϊκό.

«Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα» είπε ο Τζαμέλ Μακ Λιν και το δίκιο είναι με το μέρος του. Και θα είναι ακόμη περισσότερο, αν δεν στοιχίσει αυτή η ήττα στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός έκανε μόλις 8 λάθη, αλλά έχασε τα ριμπάουντ, ενώ δεν έβαλε και τα τρίποντα, έχοντας 6/30. Ετσι ήρθε το ντροπιαστικό 90-63.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags