16/03/18 - 19:00

Γι’ αυτό δεν «έκραξαν» τον Σφαιρόπουλο - Τι κρίνει τα πάντα στο Λιμάνι, παίζονται «κεφάλια»

Η αντίδραση στο ΣΕΦ και πώς θα γυρίσουν όλα τούμπα.

του Pick and Dog
Γι’ αυτό δεν «έκραξαν» τον Σφαιρόπουλο - Τι κρίνει τα πάντα στο Λιμάνι, παίζονται «κεφάλια»
3.882views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Ο Ολυμπιακός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την Μπαρτσελόνα. Οι 27 πόντοι διαφοράς συνιστούν ντροπιαστική ήττα, αλλά πλέον κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Και κυρίως η νοοτροπία του κόσμου. Σε άλλες εποχές, θα υπήρχαν αποδοκιμασίες και ίσως και ακόμη χειρότερα πράγματα.

Χθες, όμως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και κυρίως το δυναμικό τους κομμάτι πήγε στο άλλο άκρο. Αποθέωσε τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, και ζήτησε από όλους τη κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο Βελιγράδι.

Κατ' αρχάς ο Ολυμπιακός έχει ήδη αγκαλιάσει το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτό σαφώς και παίζει ρόλο στις αντιδράσεις του κόσμου. Την ίδια ώρα οι φίλαθλοι ξέρουν ότι τα πάντα πλέον θα κριθούν στο τέλος. Επομένως, κατανοούν ότι αποδοκιμασίες και αντιδράσεις για ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

«Στήριξη και μόνο στήριξη» όπως λένε χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν: «Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο». Ετσι είναι. Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει κάποιον από τους δύο τίτλους, όλα θα είναι καλά. Αν πάρει και τους δύο, εννοείται ότι θα μιλάμε για το τέλειο αποτέλεσμα. Η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί, αν μείνει με άδεια τα χέρια. Θα είναι διπλή αποτυχία, αφού πέρυσι επίσης δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο. Δύο χρόνια χωρίς κούπα για τον Ολυμπιακό, είναι πλέον μεγάλο διάστημα.

Και το αποτέλεσμα στο τέλος θα κρινεί και πολλά πράγματα για τα συμβόλαια, που λήγουν. Οχι τόσο του Σπανούλη. Οσο κυρίως του Σφαιρόπουλου και του Παπαπέτρου. Στην Ελλάδα ως γνωστόν τα συναισθήματα και οι αποφάσεις διαμορφώνονται από τα αποτελέσματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ