Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα ο ΕΣΑΚΕ για τις καταγγελίες για στημένο ματς!
| 2018-03-17 15:29:00

Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα ο ΕΣΑΚΕ για τις καταγγελίες για στημένο ματς!

Sportdog Team
Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα ο ΕΣΑΚΕ για τις καταγγελίες για στημένο ματς!

Τι αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα;

Αναταραχή έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του Hoops Hype, που φιλοξενεί καταγγελίες ενός ξένου παίκτη της Basket League, ο οποίος κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε από τους παίκτες του συλλόγου να χάσουν με μεγάλη διαφορά σε ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος.

«Παίζαμε απέναντι σε μία από τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της Ελλάδας. Το μπάτζετ της ομάδας μας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό της άλλης ομάδας, όπως και το ρόστερ τους. Παλεύαμε πολύ, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και χάναμε μόνο για 5 πόντους από αυτή την πανίσχυρη ομάδα. Και εκεί άρχισε η σύγχυση... Ο ιδιοκτήτης μπαίνει έξαλλος στα αποδυτήρια και λέει: "Τι κάνετε όλοι σας; Έπρεπε να χάνετε με 8 ή περισσότερους πόντους. Χάνω λεφτά!". Είμαι εκ φύσεως ανταγωνιστικός και προφανώς μπερδεύτηκα με όσα είπε. Δεν μπορώ να παίξω έτσι. Παίζω για να κερδίζω. Ο ιδιοκτήτης απάντησε: "Έτσι θα πάρεις το μηνιάτικό σου. Πρέπει να χάσεις με αυτή τη διαφορά, αλλιώς δεν θα πληρωθείς"», ανέφερε ανώνυμα ο συγκεκριμένος παίκτης, με την καταγγελία αυτή να προκαλεί την έντονη αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ζήτησε επίσημα την παρέμβαση του εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ: 

«Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags