Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικό ποστ του ΠΑΟΚ για τον χαμένο τελικό του 1992! (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-17 15:50:00

Συγκλονιστικό ποστ του ΠΑΟΚ για τον χαμένο τελικό του 1992! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικό ποστ του ΠΑΟΚ για τον χαμένο τελικό του 1992! (ΦΩΤΟ)

"Ό,τι πιο σκληρό έχουμε νιώσει σε αγώνα μπάσκετ".

Τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1992 θυμήθηκε ο ΠΑΟΚ στο instagram μέσα από ένα ιδιαίτερα ανατριχιαστικό ποστ.

Αντίπαλός του τότε ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα που έγινε στη Ναντ και στον οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε με 65-63 μετά από λάθος πάσα του Παναγιώτη Φασούλα στο φινάλε του ματς.

Με το τέλος του αγώνα ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς ξέσπασε σε κλάματα, σε μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ότι πιο σκληρό έχουμε νιώσει σε έναν αγώνα μπάσκετ. Από την επική ανατροπή και τον επερχόμενο θρίαμβο, σε ένα καταστροφικό λάθος και την απόλυτη απογοήτευση. 26 χρόνια μετά από εκείνο το πολύ δύσκολο βράδυ στη Ναντ, θα έχουμε να θυμόμαστε το γοερό κλάμα του Μπάνε, που σηκώθηκε όμως μαζί με την ομάδα και έναν μαχητή λαό, για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα του ‘92, το οποίο οδήγησε ως το φάιναλ φορ του ‘93 και όταν έπεσε ξανά η ομάδα, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να μεγαλουργήσει ξανά με το Κύπελλο Κόρατς το ‘94. Είναι στο DNA μας... Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags