Facebook Pixel Sportdog.gr | «Η επίθεση στον Σαββίδη μας χάλασε το μυαλό»
| 2018-03-17 22:47:00

«Η επίθεση στον Σαββίδη μας χάλασε το μυαλό»

Sportdog Team
«Η επίθεση στον Σαββίδη μας χάλασε το μυαλό»

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Ρέθυμνο στο Παλατάκι και μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ο δεύτερος λόγος για το οποίο ήταν δύσκολη η εβδομάδα, ήταν εξωαγωνιστικός, για το θέμα που κυρίευσε τα media. Ο κ.Σαββίδης εχει αγκαλιάσει όλον τον ΠΑΟΚ και όλη αυτή η επίθεση πέραν από τα όρια γι ένα λάθος που έκανε, μας χάλασε το μυαλό. Ενας δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στο στόχαστρο. Όλη αυτή η ιστορία όμως θα κάνει καλό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα άλλα τμήματα, για να κάνει περήφανους τους οπαδούς του” και συνέχισε: “Υπάρχει στήριξη και αγάπη στο πρόσωπό του. Λάθη κάνουμε όλοι.

Το σημαντικό είναι πως θα διαχειριστεί το λάθος του ο καθένας. Έχει κάνει όμως τόσο σημαντικά πράγματα για τη Θεσσαλονίκη που δεν αξίζει αυτής της μεταχείρισης που είχε όλη την εβδομάδα. Δημιουργήθηκε η εικόνα ενός τυχοδιώκτη, ενός εγκληματία σε έναν χώρο αγγελικά πλασμένο. Καλό θα είναι να είμαστε πιο φειδωλοί σε κρίσεις. Δεν θεωρώ ότι αυτό έγινε τυχαία. Εμείς αυτό που θέλουμε ως ΚΑΕ, είναι να γνωρίζει ότι είμαστε κοντά του”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags