Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Σφαιρόπουλος! Σε αυτούς τα έχωσε: «Δεν θα πάρουν άλλη ευκαιρία»
| 2018-03-18 19:14:00

Τρελαμένος Σφαιρόπουλος! Σε αυτούς τα έχωσε: «Δεν θα πάρουν άλλη ευκαιρία»

Sportdog Team
Τρελαμένος Σφαιρόπουλος! Σε αυτούς τα έχωσε: «Δεν θα πάρουν άλλη ευκαιρία»

Με ποιους τα πήρε ο τεχνικός του Ολυμπιακού;

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν έξαλλος με την εικόνα που έδειξαν οι «μικροί» του Ολυμπιακού, λίγο μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Κολοσσού.

«Σήμερα είχαμε ένα καλό παιχνίδι, μέχρι ένα σημείο. Είχαμε μία μεγάλη διαφορά αλλά την χάσαμε. Οι νέοι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δείχνουν με τη νοοτροπία που έχουν πως δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μοιραία δεν θα έχεις ευκαιρίες όταν παίρνεις κάποιες και δεν είσαι έτοιμος. Μπήκαν με λάθος νοοτροπία αυτά τα παιδιά, και στην άμυνα και στην επίθεση. Σε αυτούς οφείλεται πως χάσαμε την διαφορά στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Σχετικά με την... διαβολοβδομάδα της Euroleague που έρχεται, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με την ΤΣΣΚΑ και την Εφές. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάποιες απουσίες, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες, αυτό είναι στα θετικά. Θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θέλουμε να παίξουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είμαστε στην τελική ευθεία, έχουμε τέσσερα παιχνίδια και κάθε ένα από αυτά είναι σημαντικό. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, ούτε φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags