20/03/18 - 13:12

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου σε Ευρωλίγκα: Έστειλε DVD - Κάνει λόγο για εύνοια του Ολυμπιακού!

Το πήγε ένα βήμα παραπάνω ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ.

Sportdog Team
«Βόμβες» Γιαννακόπουλου σε Ευρωλίγκα: Έστειλε DVD - Κάνει λόγο για εύνοια του Ολυμπιακού!
1.280views 0shares

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω την διαμάχη του με την Ευρωλίγκα, καθώς μέσω ενός DVD και μιας επιστολής, παρουσίασε φάσεις και στιγμές που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο.

Το αφεντικό του Τριφυλλιού κάνει λόγο για "προνομιακή μεταχείριση του Ολυμπιακού και της Φενέρ" και παραθέτει διάφορα διαιτητικά λάθη, που έχουν κρίνει αποτελέσματα.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: 

«Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα ζήτημα μεγάλης σημασίας για την Ευρωλίγκα. Απευθύνω σε σας αυτή την επιστολή, καθώς είσαστε εσείς αυτοί που έρχεστε σε επαφή με τους παίκτες και τους παράγοντες και μεταδίδετε δεδομένα, πληροφορίες και απόψεις στους φίλους του μπάσκετ παγκοσμίως. Η αγάπη μας για το άθλημα είναι αυτό που μας ενώνει όλους. 

Τους τελευταίους μήνες έχουμε παρατηρήσει ένα σύνολο γεγονότων που θέτουν σε κίνδυνο την αξία και ελκυστικότητα της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας αλλά και την επένδυσή μας, σε χρόνο και χρήμα. 

Σε αυτό το DVD και την παρουσίαση, θα βρείτε όλα τα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι κάποιες ομάδες στην Ευρωλίγκα, κυρίως ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από τους διαιτητές, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την άδικη αντιμετώπιση των άλλων ομάδων που τις αντιμετωπίζουν. 

Σας ζητώ να αφιερώσετε μία ώρα για να παρακολουθήσετε το DVD και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Ενδεικτικά, θα αντιληφθείτε τα ακόλουθα: 

-Μια πληθώρα από εσφαλμένα φάουλ που καταλογίστηκαν. 

-Αντιαθλητικές συμπεριφορές από την πλευρά των παικτών των προαναφερθεισών ομάδων, που παραμένει ατιμώρητη από τους διαιτητές. 

Ολυμπιακός είναι 16ος στην κατάταξη των επιθέσεων, αλλά είναι πρώτος σε ελεύθερες βολές και δεύτερος στη βαθμολογία. 

Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι αναμφίβολα οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, παίζουν πάνω στη λεπτή διαχωριστική γραμμή του τι θεωρείται φάουλ και τι όχι, με τη βοήθεια των διαιτητών, με τις ομάδες τους να χρεώνονται πολύ λίγα φάουλ στα περισσότερα παιχνίδια. 

-Σε πολλά από τα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα φάουλ που κερδίζουν εκείνες οι ομάδες σε σχέση με τους αντιπάλους. 

-Ακατανόητες, επαναλαμβανόμενες και λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις. 

-Παρουσίαση των φάουλ ως ‘καλύτερες τάπες της βραδιάς’ από το επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας. 

Η κρίση που διέρχεται το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη που έχει αντιμετωπίσει ποτέ και η κοινότητα του αθλήματος πρέπει να δράσει με σταθερό και δομημένο τρόπο για να επαναφέρει τη διαφάνεια στη διοργάνωση. Ένας από τους μεγαλύτερους πυλώνες της επιτυχίας του μπάσκετ είναι η κάλυψη από τα ΜΜΕ. Με το να διατηρείται αυτή η κατάσταση χωρίς να αναφέρεται πουθενά, ο μόνος νικητής δεν είναι το άθλημα, αλλά συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. 

Παρακαλώ, ενεργήστε βάσει της δικής σας θέλησης, αλλά έχετε κατά νου ότι η δημοσίευση της αλήθειας είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ