Facebook Pixel Tο λοκάουτ τον στέλνει Παρτιζάν
Μπάσκετ
| 2011-08-11 21:28:00

Tο λοκάουτ τον στέλνει Παρτιζάν

Tο λοκάουτ τον στέλνει Παρτιζάν

Ένα βήμα από την επιστροφή του στο Βελιγράδι με τα χρώματα της Παρτιζάν είναι ο Νίκολα Πέκοβιτς, με τους Σέρβους να εκμεταλλεύονται το lock out στο ΝΒΑ. 

Μάλιστα την φήμη που κυκλοφορούσε από την Τετάρτη το βράδυ, επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντράγκαν Τόντοριτς: «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να συμφωνήσουμε. Ο Σάσα Ντανίλοβιτς μίλησε με τον Νίκολα στη Λιουμπλιάνα, είδε πως εκείνος θέλει να επιστρέψει και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Περιμένουμε την άλλη εβδομάδα να έχουν τελειώσει όλα κι ελπίζουμε για το καλύτερο», τόνισε στη «Sportski Zurnal».

Όσο για το γεγονός οτι με το που λήξει το lock out στις ΗΠΑ, ο Πέκοβιτς θα επιστρέψει στο ΝΒΑ, είπε: «Δεν συνηθίζουμε να αποκτούμε παίκτες με τον τρόπο αυτό, αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο. Όπως φαίνεται, δεν θα υπάρχει δράση στο ΝΒΑ μέχρι το τέλος του χρόνου και αυτό θα σημαίνει ότι ο Νίκολα θα μας ενισχύσει σε ολόκληρη την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Έτσι αποφασίσαμε να κινηθούμε για την απόκτησή του, καθώς θεωρούμε πως με αυτόν στην ομάδα έχουμε καλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Top 16».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags