Facebook Pixel Sportdog.gr | Ερυθρόλευκο ξέσπασμα για Μόσχα: «Δεν υπάρχει Σφαιρόπουλος – Πρίντεζης με μπουκάλες οξυγόνου»
| 2018-03-21 21:13:00

Ερυθρόλευκο ξέσπασμα για Μόσχα: «Δεν υπάρχει Σφαιρόπουλος – Πρίντεζης με μπουκάλες οξυγόνου»

Sportdog Team
Ερυθρόλευκο ξέσπασμα για Μόσχα: «Δεν υπάρχει Σφαιρόπουλος – Πρίντεζης με μπουκάλες οξυγόνου»

Γκρίνια των οπαδών του Ολυμπιακού μετά την ήττα.

Κριτική ασκούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 89-81 από την ΤΣΣΚΑ. Φίλοι των Πειραιωτών ξέσπασαν με μηνύματα στη σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Facebook, όπου τα έβαλαν με Σφαιρόπουλου και ορισμένους παίκτες, όπως ο Παπαπέτρου και ο Μπράουν. Μόνο Σπανούλης και Πρίντεζης γλίτωσαν τα πυρά. Το sportdog.gr συνέλεξε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Ιτούδη έκανες την τελευταία επίθεση ε;; Δεν πειράζει λίγες βδομάδες υπό

να λεμε που είχαμε σε καλή μέρα και το καλύτερο 4 της Ευρώπης και τον bill αλλιώς....Τώρα εχει φαπα final 4 συνηθισμένα!!

Δεν πειράζει θα φάνε φάπα στο final 4

Γιατί περίμενε κανένας ότι θα κερδίσει

Αυτος ο κακομοιρης ο Πριντεζης σε λιγο θα παιζει με μπουκαλα οξυγονου...

Δευτερο σερι παιχνιδi 90 ποντους ουτε αμυνα ουτε επιθεση

Χωρίς προπονητή πάλι...κοιμάται όρθιος ο τύπος

Για μενα χασαμε κυριως για 2 λογους 1)ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ...το παιδι τα ετρωγε απο ολους,εκνευριστικα κακος αμυντικα και επιθετικα,εχανε ριμπαουντ,τον παιρναγαν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και στην επιθεση κλασικα 0 στα ολα...Οχι απλα δεν εχει βελτωθει αλλα δεν θυμιζει σε τιποτα το αρχιδατο 2οχρονο που εσβησε τον Κιριλενκο το 13...Οτι εκαναν Σπανουλης Πριντ το εκανε σκατα αμεσως και 2)οι αλλαγες στα σκριν με Ντε Κολο και Ροντριγκεζ.Δεν μπορω να καταλαβω γτ να εμμενεις σε μια τακτικη οπωσδηποτε σε 40 λεπτα οταν τον Μιλουτινοφ τον επαιζαν για πλακα??

δεν ξέμεινε από δυνάμεις..κάποιοι παίκτες ήταν πολύ μέτριοι..ρε Μπράουν θα πεις πόση μαριχουανα καπνισες πριν το παιχνίδι;;.. Γιατί παίζει τόσο χαλαρά το ον;;

Τις 5 βολές να έβαζαν τουλάχιστον απο τις 8 θα είχαμε ντέρμπι μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags