Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς να χάσει πλέον την δεύτερη θέση η Φενέρ;
Μπάσκετ
| 2018-03-22 21:52:00

Πώς να χάσει πλέον την δεύτερη θέση η Φενέρ;

Sportdog Team
Πώς να χάσει πλέον την δεύτερη θέση η Φενέρ;

Δεν έκανε το... δώρο ο Ερυθρός Αστέρας στον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και με τον Μπόμπι Ντίξον να είναι... καυτός επικράτησε εύκολα μέσα στο Βελιγράδι (80-63).

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στο Βελιγράδι, για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα και χωρίς να συναντήσει αντίσταση κατάφερε να πετύχει μία ακόμα νίκη στη διοργάνωση.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν ένα ακόμα... βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, φτάνοντας στο 20-8, την στιγμή που η ομάδα του Βελιγραδίου υποχώρησε στο 11-17.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει τα ηνία, χτυπώντας κοντά στο καλάθι (3-10, 4'). Ο Μπόμπι Ντίξον ανέλαβε δράση στην επίθεση της Φενέρ και η διαφορά αυξήθηκε (10-22, 7'). Ο Ντίλαν Ένις φώναξε παρών και με δικές του προσπάθειες μείωσε σε 17-22 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Η κατάσταση δεν άλλαξε για την Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Βέσελι και Ντίξον συνέχισαν να δίνουν λύσεις στην ομάδα τους και κάπως έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε με την διαφορά στους 9 πόντους για το 31-40 υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος από πλευράς Φενέρ, Ο Ντίξον πήρε την κατάσταση στα χέρια του και συνέχισε να... εκτελεί την άμυνα του Ερυθρού Αστέρα, την ίδια στιγμή που οι παίκτες του Αλιμπίγιεβιτς δεν είχαν απαντήσεις και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό. Κάπως έτσι το δεκάλεπτο έκλεισε με την Φενέρμπαχτσε στο +24 (41-65). ΤΟ τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία με την Φενέρμπαχτσε να έχει... καθαρίσει το παιχνίδι και να φτάνει σε άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 31-40, 41-65, 63-80.


Πηγή: sdna.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags