Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρήνος: «Έφυγε» 26χρονος μπασκετμπολίστας
| 2018-03-26 21:13:00

Θρήνος: «Έφυγε» 26χρονος μπασκετμπολίστας

Sportdog Team
Θρήνος: «Έφυγε» 26χρονος μπασκετμπολίστας

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Ζέκε Άπσο…

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη ο χαμός του Ζέκε Άπσο, 26χρονου μπασκετμπολίστα των Grand Rapids Drive, ο οποίος "κατέρρευσε" προχθές την ώρα του αγώνα κόντρα στους Long Island Nets για την G-League.

Ο Άπσο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν και ο Άπσο απεβίωσε, όπως γνωστοποίησε η μητέρα του με γραπτή της δήλωση.

"Μετά από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο του Spectrum Health, ο Zeke άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:16 το πρωί. Στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους στενούς φίλους, σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές αυτή την ώρα. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Spectrum Health για την προσπάθειά τους για το παιδί μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Grand Rapids Drive για τη στήριξη που παρείχαν στην οικογένειά μας", επισημαίνεται στην γραπτή δήλωση της μητέρας του.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags