Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τρέλα δεν είναι ότι έχασε από τη Μάλαγα, αλλά από τον... Παναθηναϊκό! - Τον καθάρισε ο... απών
Μπάσκετ
| 2018-03-30 21:49:00

Η τρέλα δεν είναι ότι έχασε από τη Μάλαγα, αλλά από τον... Παναθηναϊκό! - Τον καθάρισε ο... απών

του Pick n' Scroll
Η τρέλα δεν είναι ότι έχασε από τη Μάλαγα, αλλά από τον... Παναθηναϊκό! - Τον καθάρισε ο... απών

Τα λάθη του Ολυμπιακού και η θέση που θα τερματίσει.

Ο Ολυμπιακός έχασε δικό του παιχνίδι στην Ισπανία από την Μάλαγα (87-85). Δύσκολα θα απειληθεί η τρίτη θέση, αφού πρέπει να γίνουν διάφορα πράγματα για να μην τα καταφέρει (Διαβάστε τα σενάρια ΕΔΩ). Παίζοντας χωρίς Πρίντεζη και Παπανικολάου και με τους Ισπανούς να θέλουν διακαώς το ματς για λόγους γοήτρου, οι Πειραιώτες σε γενικές γραμμές στάθηκαν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Δεν συμπεριφέρθηκαν, όμως, έτσι, όπως θα έπρεπε, στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. Εκανε λάθη, που δεν είναι «λάθη Ολυμπιακού», αλλά μίας επιπόλαιης ομάδας.

Ο Σπανούλης έγινε ο πρώτος στις ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ξεπερνώντας τον Διαμαντίδη, αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί, από την στιγμή, που η ομάδα του έχασε.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν εκείνος, που έστειλε τον Ολυμπιακό στη κόλαση, αν και ο Τζέιμς Ογκουστιν ήταν αυτός, που πέτυχε το νικητήριο καλάθι (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Η τραγική ειρωνεία της ιστορίας είναι ότι ο Ογκουστιν ήταν εξαιρετικά αμφίβολος. Επαιξε, όμως, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό, σε ένα γήπεδο, από το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε περάσει εύκολα. 

Ο Όγκουστιν, εκτός από το νικητήριο καλαθι 2'' πριν από τη λήξη, είχε συνολικά μία πολύ καλή εμφάνιση, καθώς τελείωσε το ματς με 13 πόντους με 0/1 βολή, 6/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο, πήρε 8 ριμπάουντ και είχε 13 στην αξιολόγηση, σε 31:42.

Οι Πειραιώτες παίρνουν την τρίτη θέση, ασχέτως του τι θα γίνει σε άλλα ματς, κερδίζοντας στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags