Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο «έγκλημα» Σφαιρόπουλου, τι έκανε με τον παικταρά - Το φυσάει και δεν κρυώνει με τίποτα
| 2018-04-01 22:52:00

Αδιανόητο «έγκλημα» Σφαιρόπουλου, τι έκανε με τον παικταρά - Το φυσάει και δεν κρυώνει με τίποτα

του Pick n' Scroll
Αδιανόητο «έγκλημα» Σφαιρόπουλου, τι έκανε με τον παικταρά - Το φυσάει και δεν κρυώνει με τίποτα

Μία λάθος επιλογή που μπορεί να στοιχίσει πολλά...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον δρόμο του για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, ελπίζοντας ορισμένοι παίκτες του να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Μάλλον σε αυτούς δεν ανήκει ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται και τόσο από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Τόμπσον ήρθε με περγαμηνές από το ΝΒΑ, στο παρκέ, όμως, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, που υπήρχαν.

Πριν πάρει τον Αμερικάνο ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει και άλλες περιπτώσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο πρώην παίκτης της Μακάμπι, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ. Ο Αμερικανοισραηλινός πήγε τελικά στην Εστουντιάντες και πριν από λίγο μας θύμισε τι έχασαν οι Πειραιώτες, που δεν τον πήραν. Σημείωσε 48 πόντους με 8 τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Λάντεσμπεργκ γενικώς κάνει σούπερ σεζόν και την επόμενη λογικά θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, από όπου έχει ήδη ζήτηση. Εχει φέτος 16.8 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και 19.5 στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags