Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον κόσμο τους! Απίστευτο σενάριο στην Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2018-04-05 16:17:00

Στον κόσμο τους! Απίστευτο σενάριο στην Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Στον κόσμο τους! Απίστευτο σενάριο στην Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Τι αναφέρει ρεπορτάζ της Marca.

Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ο Ολυμπιακός θα καθορίσει την τελική κατάταξη των Παναθηναϊκού, Ρεάλ και Ζαλγκίρις, καθώς και την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ!

«Η Euroleague φθάνει στην τελευταία της αγωνιστική και πολλές ομάδες είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι για να δουν τις τους βολεύει περισσότερο, ή ποιον θα αντιμετωπίσουν στους 8.

Μία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε δύο διαφορετικές ημέρες σε διαφορετικά ωράρια γι' αυτό και οι υποψίες και το πιθανό "μπισκότο" είναι στο χέρι όλων.

Η Ρεάλ είναι μια από τις ομάδες που εξαρτάται περισσότερο από ο,τι θα συμβεί στα άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αντίθετα, η Ρεάλ θα είναι η τελευταία που θα παίξει και θα το κάνει ξέροντας αν θα είναι τέταρτη (έχοντας πλεονέκτημα έδρας) ή πέμπτη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες παίζουν πριν την Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τα χαρτιά και θα το κάνει απέναντι στην Αρμάνι, η οποία δεν παίζει για τίποτα.

Εάν οι παίκτες του Πασκουάλ νικήσουν, μπορεί να είναι τρίτοι, εάν χάσουν οι "γέιτονές" τους  και χάσει η Ρεάλ, τέταρτοι (εάν νικήσει ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ), ή πέμπτοι (εάν η Ρεάλ νικήσει και χάσει ο Ολυμπιακός ή εάν χάσουν και οι δύο αντίπαλοί τους)

Ο Ολυμπιακός θα βγει δεύτερος να παίξει, ξέροντας τι έχει κάνει ο γείτονάς του και θα μπορεί να επιλέξει αποτέλεσμα για να προσπαθήσει να αποφύγει τη Ρεάλ. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι τρίτη (εάν κερδίσει και ακόμη κι αν κερδίσουν ή χάσουν Ρεάλ και Παναθηναϊκός καθώς έχουν πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία) ή τέταρτη (εάν χάσει, χάσουν οι παίκτες του Λάσο και ο Παναθηναϊκός νικήσει)

'Ετσι οι ερυθρόλευκοι είναι οι κριτές της αγωνιστικής καθώς σε συνάρτηση με το τι θα κάνουν οι "γείτονές" τους μπορούν αν επιλέξουν αποτέλεσμα για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τη Ρεάλ σε υποθετική διασταύρωση στους 8"», αναφέρει το δημοσίευμα της Marca!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags