Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Τζέιμς; Δε θα πιστεύετε ποιος έδωσε τη νίκη - Η «τάπα» σε όσους έκραζαν και οι... καμικάζι
Μπάσκετ
| 2018-04-06 00:49:00

Ποιος Τζέιμς; Δε θα πιστεύετε ποιος έδωσε τη νίκη - Η «τάπα» σε όσους έκραζαν και οι... καμικάζι

του Pick n' Scroll
Ποιος Τζέιμς; Δε θα πιστεύετε ποιος έδωσε τη νίκη - Η «τάπα» σε όσους έκραζαν και οι... καμικάζι

Αυτός είναι ο τρόπος για να πάει F-4 o Παναθηναϊκός!

Το χέρι του Θεού έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Αρμάνι στην παράταση και τον κράτησε ζωντανό για το πλεονέκτημα της έδρας. Αν τον ευνοήσουν μάλιστα την Παρασκευή τα αποτελέσματα, τότε μπορεί να πάει ακόμη και τρίτος στην επόμενη φάση (διαβάστε αναλυτικά τα σενάρια ΕΔΩ).

Θα είναι κάτι μαγικό και ονειρεμένο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που θέλουν να επιστρέψουν πάση θυσία στο φάιναλ-φορ. Αν έχετε χάσει το λογαριασμό, τελευταία φορά, που βρέθηκαν στην τετράδα, ήταν το 2012. Οταν σήκωσε την κούπα στην Πόλη ο Ολυμπιακός με το πεταχτάρι του Πρίντεζη.

Ο Παναθηναϊκός χαίρεται για τη νίκη, αλλά όχι για την εμφάνιση. Στο μεγαλύτερο διάστημα δεν ήταν καλός και φάνηκε σαν να μην ήθελε το παιχνίδι. Για μικρά διαστήματα, όμως, εμφάνισε το σοβαρό του προσωπείο και στη παράταση πέτυχε τον στόχο του. Για να γίνει αυτό, δίπλα στον πολύ καλό Καλάθη, προστέθηκε η ορμή του Μάικ Τζέιμς, που άλλωστε πέτυχε και το νικητήριο καλάθι μαζί με την βοήθεια του χεριού του Εμ Μπαγιέ. 

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, πολλοί έλεγαν ότι δεν ταιριάζουν αυτοί οι δύο γκαρντ. Δεν χωράνε στην ίδια ομάδα. Πλέον, όμως, οι γνώμες και τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Συνδυάζονται σε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό επίπεδο και ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τους καρπούς.

Λογικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στην οκτάδα την Ρεάλ και στη προσπάθειά τους αυτή θα έχουν και τον Κέισι Ρίβερς, που δεν έπαιξε κόντρα στην Αρμάνι. Εχει πρόβλημα στον ώμο, αλλά κόντρα στη πρώην του ομάδα θα είναι εκεί. Και ο Παναθηναϊκός, αν παίξει με τους Μαδριλένους, θα ντυθεί καμικάζι και θα εξαπολύσει την επίθεσή του, αποφασισμένος να βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του Βελιγραδίου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags