Facebook Pixel Sportdog.gr | Έριξε ξανά τη βόμβα ο Γιαννακόπουλος - Δεν κάνει πίσω, παίρνει την ομάδα και φεύγει!
| 2018-04-06 17:53:00

Έριξε ξανά τη βόμβα ο Γιαννακόπουλος - Δεν κάνει πίσω, παίρνει την ομάδα και φεύγει!

Sportdog Team
Έριξε ξανά τη βόμβα ο Γιαννακόπουλος - Δεν κάνει πίσω, παίρνει την ομάδα και φεύγει!

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού… τρελάθηκε με όσα έγιναν.

Σε κάκιστο σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας και δεν είναι υπερβολή, αν σχολιάσει κάποιος πως από εβδομάδα σε εβδομάδα και από αγωνιστική σε αγωνιστική, γίνονται ολοένα και χειρότερες.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού στην παράσταση στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, υπήρχε τρομερός εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό για την διαιτησία, τόσο στην ομάδα όσο και στην διοίκηση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του υπήρχαν στιγμές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ιταλούς που σχεδόν… όρμησαν στους διαιτητές, ενώ μετά το φινάλε υπήρξαν και τα ανάλογα σχόλια.

Εξίσου εκνευρισμένος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μέσω Social Media επιτέθηκε στην Ευρωλίγκα, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και από τα σχόλιά του, είναι ένα hashtag που χρησιμοποίησε.

Σε ποστάρισμά του λοιπόν για την Ευρωλίγκα και την διαιτησία, έγραψε το εξής «#lastdevotionseasonforPana», που επιβεβαιώνει ουσιαστικά την απόφαση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός από την διοργάνωση. Σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει… τελευταία χρονιά του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags