Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Σπανούλη για Σφαιρόπουλο: «Είναι σκληρός, αλλά...» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-06 19:12:00

Φοβερές ατάκες Σπανούλη για Σφαιρόπουλο: «Είναι σκληρός, αλλά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Σπανούλη για Σφαιρόπουλο: «Είναι σκληρός, αλλά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει ο αρχηγός και οι συμπαίκτες του για τον κόουτς του Ολυμπιακού;

Η Euroleague παρουσίασε ένα ιδιαίτερο βίντεο – αφιέρωμα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ένεκα της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης. Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί, Βαγγέλης Μάντζαρης και Νίκολα Μιλουτίνοβ παρουσιάζουν τον προπονητή τους και μιλούν για το επικείμενο Final 4 στο Βελιγράδι, ενώ στο τέλος το λόγο παίρνει και ο ίδιος σχολιάζοντας τον περσινό τελικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων Βασίλης Σπανούλης δήλωσε αρχικά: «Είναι σκληρός και, συγχρόνως, ειλικρινής απέναντί μας. Κάποιος φορές ενδεχομένως δεν σου αρέσει αυτό που λέει όμως είναι αληθινός. Ελπίζω να βρεθούμε στο Final 4 και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε τα εξής: «Προετοιμάζει τα παιχνίδια πάρα πολύ καλά και προσπαθεί να μας προσφέρει το 100% σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες για τους αγώνες».

Ο Κιμ Τιλί επισήμανε: «Είναι πάντα γεμάτος ενέργεια και μας πιέζει να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το επίπεδο να έχεις κάποιον να σου δίνει κίνητρο».

Ο Σφαιρόπουλος σχολίασε τον περσινό χαμένο τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, κόντρα σε έναν σπουδαίο προπονητή και τους οπαδούς της. Απογοητευτήκαμε γιατί χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από τον τελικό κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντικό για εμάς». Σε ό,τι αφορά τα… προσεχώς εξήγησε πως: «Το Final 4 είναι η γιορτή του μπάσκετ ελπίζω να είμαστε εκεί».

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Νίκολα Μιλουτίνοβ στάθηκαν στο κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα γκαρντ να λέει: «Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ομάδα είναι ακριβώς αυτό… Οι οικογενειακές σχέσεις που έχουμε και οι Έλληνες παίκτες που είμαστε τόσα χρόνια εδώ αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Βλεπόμαστε μεταξύ μας περισσότερο από τις οικογένειές μας» και τον «Μίλου» να προσθέτει: «Οι φίλαθλοί μας έχουν αδελφικές σχέσεις με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα. Αν πάμε στο Final 4, θα νιώθουμε σαν στο σπίτι μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags