Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σενάρια στο ημίχρονο του ΣΕΦ: Τι θέλει ο ΠΑΟ, ποιος ο πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού
| 2018-04-06 19:48:00

Τα σενάρια στο ημίχρονο του ΣΕΦ: Τι θέλει ο ΠΑΟ, ποιος ο πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Τα σενάρια στο ημίχρονο του ΣΕΦ: Τι θέλει ο ΠΑΟ, ποιος ο πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες δεν έχουν διάθεση για… δώρα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά κόντρα στην Ζαλγκίρις και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγείται με 43-31.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν δείχνει διάθεση για να κάνει κάποιο δώρο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος για να ελπίζει σε πλεονέκτημα έδρας, θα πρέπει είτε η Ζαλγκίρις να γυρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο είτε η Μπάμπεργκ να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Ρεάλ (22.00).

Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και πάρει τη νίκη κόντρα στους Λιθουανούς, τότε θα κλειδώσει την τρίτη θέση και παράλληλα θα ανανεώσει το ραντεβού του με την ομάδα του Σάρας για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα σενάρια:

- Για να τερματίσει τρίτος ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να χάσει ο Ολυμπιακός από την Ζαλγκίρις και η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάμπεργκ. Έτσι θα υπάρχει ισοβαθμία «αιωνίων» στο 19-11 και ισοβαθμία Ρεάλ-Ζάλγκιρις στο 18-12. Σε αυτήν την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στους Λιθουανούς και ο Ολυμπιακόςμε τη Ρεάλ, επίσης με πλεονέκτημα έδρας.

-Για να τερματίσει τέταρτος ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να χάσει από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και η Ρεάλ να νικήσει στην Μπάμπεργκ. Έτσι θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία, όπου οι «πράσινοι» είναι 4οι και θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τους Μαδριλένους.

- Μπορεί βέβαια ο Παναθηναϊκός να είναι τέταρτος, αν νικήσει ο Ολυμπιακός, αλλά χάσει η Ρεάλ εντός έδρας από την Μπάμπεργ. Τότε οι Πειραιώτες θα είναι τρίτοι, οι Πράσινοι τέταρτοι και η Ρεάλ πέμπτη.

- Για να τερματίσει πέμπτος ο ΠαναθηνΑϊκός, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να νικήσει την Ζάλγκιρις και η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπάμπεργκ εντός έδρας. Τότε οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την Ρεάλ και ο Ολυμπιακός με πλεονέκτημα τους Λιθουανούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags