Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντρίκειες ατάκες από Σάρας – Τι είπε για τα πλέι οφ
| 2018-04-06 22:23:00

Αντρίκειες ατάκες από Σάρας – Τι είπε για τα πλέι οφ

Sportdog Team
Αντρίκειες ατάκες από Σάρας – Τι είπε για τα πλέι οφ

Σε πελάγη ευτυχίας ο Λιθουανός κόουτς για τη νίκη στο ΣΕΦ

Ευχαριστημένος με τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός τεχνικός παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει εμπειρία για τα πλέι οφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Προφανώς η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, αλλά οι παίκτες βρήκαν την δύναμη να επιστρέψουν στο ματς, να παίξουν όπως θέλαμε και να νικήσουμε. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας στη συνέχεια σχετικά με το αν έχει σημασία το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ:

«Φυσικά και έχει. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας. Ομάδες με σπουδαίους φιλάθλους, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ερυθρός Αστέρας μπορούν να βάλουν πίεση στους παίκτες. Είναι σημαντικό να έχεις το πλεονέκτημα έδρας».

Στη συνέχεια, ο «Σάρας» πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Δεν έχω τόση μεγάλη εμπειρία ως προπονητής στα πλέι-οφ. Το είπα στους παίκτες. Σε πολλά ματς βρεθήκαμε σε άσχημη θέση και αντιδράσαμε. Δεν θα είναι εύκολο να το κάνουμε και στα πλέι-οφ. Η ομάδα μου καταλαβαίνει πως μπορεί να κερδίσει τους πάντες και το έχει κάνει, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags